Télen is hódít a bohém stílus

A bohém darabokról a tél beköszöntével sem kell lemondanunk, hisz a kissé hippis darabok a hidegebb napokon is megállják a helyüket. Íme pár stílustipp, hogy miként öltözködjünk a havas hónapokban!

Nyárias darabok

Legyen szó indie, gipsy, etró vagy hippi stílusról - a bohém télen is tarol. A hűvös napokat érdemes pár egzotikus mintájú, kötött vagy a prérit idéző, indiánok inspirálta darabbal izgalmasabbá tenni. A legjobb, ha a nyárias darabokat is bevetjük, ám a réteges öltözködésre esküdjünk, hisz így sokkal egyedibb lesz a szettünk, mintha egy túl vastag darabbal egészítenénk ki az outfitünket. A nyárias maxik és az egyberuhák stílusosak lehetnek egy vastag harisnyával, egy meleg térdcsizmával és vastag kötött pulcsikkal is.

Menő minták

A keleties gipsy, a törzsi etró és az indiános minta is hódít - legyen szó akár kiegészítőkről, pulcsikról vagy vékonyabb blúzokról. Ezeket a darabokat egyszerű és egyszínű ruhákkal kombináljuk - egy trapézfarmer és egy nyersbőr kiegészítő még különlegesebbé teheti őket.

Kiegészítők

Hippis kalapok, westernt idéző rojtos kiegészítők, vadnyugati nyersbőr, etnikus bizsuk, törzsi minták, feltűnő térdcsizmák. Az elsőre merésznek tűnő kiegészítőkkel nem eshetünk túlzásba, így ha nincs is sok bohém stílusú ruhánk, akár egy fekete kisrucit is feldobhatunk és átalakíthatunk, ha ezeket a holmikat bevetjük.

Fotók: pinterest.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!