Fashion&Beauty

A "matt tejes" körmök hódítanak a szalonokban: nincs most ennél tökéletesen manikűrtrend

A "milky nails" trend 2021-ben robbant be a köztudatba, és azonnal meghódította a nők szívét. A körömápolók és a divatszakértők gyorsan felfedezték ennek a stílusnak az eleganciáját és letisztultságát.

Milky, de kicsit másképp

A körömdivat mindig is egy gyakran változó és kreatív világ volt, ahol új stílusok és trendek jelennek meg, majd tűnnek el. Az egyik legfrissebb és leginkább figyelemfelkeltő trend a "Milky Nails", vagyis a "tejes köröm". Ez a minimalista stílus kiemelkedik egyszerűségével és természetességével, és gyorsan elterjedt a körömdivat világában. Azonban egy másik verziója fog most dominálni: ehhez a trendhez most hozzáadódik a matt hatás, amely egy különleges textúrát és eleganciát kölcsönöz a körmöknek.

Miért is annyira menő ez a trend? Mutatjuk!

A "tejes köröm" kifejezetten a minimalizmus iránti vágyból született. A trend célja a természetesség és az egyszerűség előtérbe helyezése. A "milky" megjelenés azt jelzi, hogy a körmök enyhén átlátszó réteggel borítottak, ami természetes hatást kölcsönöz. Az eredmény olyan, mintha a körmöknek lenne egy tejes vagy üveges bevonata.
Kattints a további képekért!

Leadfotó:

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Mivel több mint 200 napja nem volt telitalálatos szelvény, immáron nem kevesebb, mint 6,45 milliárd forint várja a játékosokat - derült ki a Szerencsejáték Zrt. tájékoztatásából.
Egészség
Sokan nem is sejtik, de a konyhájukban ott lapul egy valódi csodaszer, melynek egészségünkre nézve olyan jótékony hatásai és tulajdonságai vannak, melyek csak kevés más fűszerről mondhatók el.
Fashion&Beauty
A L'Oreál Paris nagyköveteként is tevékenykedő amerikai színésznő egy rövid, ám annál hatásosabb videóban vállalkozott a jelképértékű cselekedetre.