Tedd különlegesebbé a farmersortod!

A nyári időszak egyik legnépszerűbb alapdarabjának a farmersort számít. Idén viszont a különböző trendeknek köszönhetően elrugaszkodhatunk a megszokott, egyszerű daraboktól és akár választhatunk egy kicsit extrémebb, akár csipkével vagy szegecsekkel díszített darabot is.

Koptatott

A koptatott farmerek egyáltalán nem számítanak már új trendek, ennek ellenére kitűnően megállja a helyét egy ilyen farmer a hétköznapokon is, hiszen anélkül csempész egy kis különlegességet a szettünkbe, hogy az igazán szembetűnő lenne. Így azok számára, akik csak egy leheletnyi változatosságra vágynak, jó választás lehet. Ha megtetszett ez a „régimódi” eljárás, akkor a felsőnket tűrjük be a nadrágba, hogy még jobban teret engedjünk a koptatásnak.


Csipke

A csipke most már minden ruhadarabon megtalálható, így nem csoda, hogy a farmersortokon is helyet kap. Több típus közül is lehet választani, mint például egy oldalt virág alakot formázó csipkés nadrág vagy csak az egyik lábszárrészt borító csipkés sort. Mindegy, melyikre esik a választásunk, ezeket a darabokat érdemes fehér vagy bézs színű felsőkkel kombinálni és ha lehet, szintén beletűrni a nadrágba, hiszen így mutathatjuk meg a nadrág jellegzetes elemét, a csipkét is.


Szegecsek

A csipkéhez hasonlóan a szegecsek is az utóbbi időszak legkedveltebb díszítő elemének számítanak. Csak rajtunk múlik, hogy a nadrág első felét teljes mértékben borító vagy csak az egyik lábszárat befedő szegecses darabot választunk. Itt is érvényesül az a megoldás, miszerint érdemesebb olyan felsőt felhúzni hozzá, amely megmutatja a vagány, szegecsekkel borított rövidnadrágunkat.


Extra figyelem – hajdíszek és kalapok

Igaz, hogy nem konkrétan a farmernadrágon helyezkednek el, de egy hajdísz a legegyszerűbb farmer-póló összeállítást képes kicsit feldobni, így azok számára tökéletes megoldás lehet, akik már rendelkeznek a tökéletes sorttal, de mégis valami pluszra vágynak. Ilyen esetekben csak tűzzünk egy virágokkal díszített hajdíszt a frizuránkba vagy egy kalapot is segítségül hívhatunk, ami nem mellesleg jó választás lehet egy olyan napon is, amikor a frizuránk egész egyszerűen nem akar úgy állni, ahogy mi szeretnénk.

Fotók: pinterest.com, favim.com, weheartit.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!