Fashion&Beauty

Tedd izgalmasabbá az egyszerű összeállításokat is!

Az egyszerű, letisztult összeállításokat is könnyen izgalmas és egyedi outfitekké varázsolhatjuk, ha pár különleges kiegészítővel dobjuk fel a megjelenésünket.

Hangsúlyos kiegészítők

A semleges színű, naturális összeállítások könnyen drámaivá formálhatóak, ha klasszikus, mégis merész kiegészítőket párosítunk a kevésbé feltűnő darabokhoz. A sima ruhákat egy feltűnő és elsőre kissé eltúlzottnak tűnő nyaklánccal varázsolhatjuk a legstílusosabbá.

Színek és övek

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
A monokróm és a puritán színvilágú összeállítások is izgalmasak lehetnek, ha színes és feltűnő kiegészítőket adunk hozzájuk, illetve a sminkünk kiválasztásakor is egy kis extravagáns vonalat viszünk a megjelenésünkbe. Egy angyalian ártatlan, fehér ruhát is dögössé tehet egy vörös rúzs és egy ugyanolyan színű táska. Az idén oly trendi oversize és boyfriend stílusú darabokat is nőiessé varázsolhatjuk egy öv segítségével.

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
Ahogy beköszöntenek a forró nyári napok, minden nő számára elsődleges szemponttá válik az izzadás minimalizálása. Ilyenkor a feltűzött frizurák válnak a legnépszerűbbé.
Lifestyle
Végre megtudhatod, hogyan készíthetsz otthon francia sültkrumplit olyan tökéletesen ropogósra, mint az éttermekben!
Lifestyle
A nő azt állítja, hogy a kedvese titkos életet él, de a férj szerint ennek semmi alapja nincs. Vajon tényleg van oka a féltékenykedésre a feleségnek ilyen üzenetek után?