Fashion&Beauty

Te is szexi, telt ajkakat szeretnél? Ezt mindenképpen tudnod kell, mielőtt plasztikáztatsz!

Bizonyára sokan egyetértenek abban, hogy a nőiesség egyik legszebb és legigézőbb ékköve a telt, csókos száj. Nem csoda hát, hogy a legtöbben igyekszünk optikailag trükközni ajkaink méretével, ám sokan vannak olyanok, akik tartósabb megoldásra vágynak. 

Legyünk alaposak!

Igencsak körültekintőnek kell lennünk azonban, ha műtétileg szeretnénk megoldást találni a problémánkra, hiszen sok elrettentő példával is találkozhatunk. A piacon ma már számos ajakformáló beavatkozás közül választhatunk, ártól és technológiától függően. Természetesen, mint minden szépészeti beavatkoznásnak, az ajakfeltöltésnek is vannak előnyei és hátrányai, ha azonban jól választunk, végre egy olyan arc mosolyoghat vissza ránk a tükörből, amit mindig is látni szerettünk volna!

Hyaluronsav alapú ajakfeltöltés

​A hyaluronsav természetes alkotóeleme bőrünknek, illetve a bőr alatti kötőszöveteknek, mely koncentrációja az idő múlásával csökken. Az ajakfeltöltés során a plasztikai sebészek injekciós formában juttatják vissza a szövetekbe a hyaluronsavat, mely megköti az ajkakban lévő vizet, így növelve azok térfogatát. Mivel a kezelés során egy olyan anyagot juttatnak vissza a szövetekbe, amely amúgy is alkotóeleme azoknak, az allergiás reakció esélye igen alacsony.

Ha azonban nem szakértő kezek végzik a kezelést, az eredmény rendkívül torz is lehet, számos elrettentő példát láthattunk már erre a sztárvilágból. Mindezek ellenére a hyaluronsav alapú töltőanyagok másik nagy előnye, hogy az ajkakból kb. egy év alatt nyomtalanul felszívódnak, így ha nem is vagyunk maradéktalalnul elégedettek az eredménnyel, egy idő után ajkaink visszanyerik eredeti formájukat.

Ajakimplantátum

Az ajakimplantátumok a hyaluronsavas ajakfeltöltéssel szemben végleges megoldást nyújtanak, így nem kell rendszeresen töltetni ajkainkat. Az implantátum kerek átmérője biztosítja a gyönyörű formát, és szánk mozgatása közben egy külső személő észre sem veszi, hogy nem természetes teltséggel áll szemben. Az ajkak nőiesen érzékiek lesznek, és a száj környéki ráncok is megszűnnek.

Az implantátum emellett bármikor eltávolítható, különböző átmérőben és hosszúságban is kapható. A plasztikai sebészek természetesen mindig a páciens szájához igazítva választják ki a megfelelő implantátumot ahhoz, hogy minél természetesebb és kifinomultabb összhatást kapjunk.

Femcafe-tipp (x)

Ha Te is kedvet kaptál aj​kaid megnagyobbításához, akkor van egy szuper tippünk!

PermaLip ajakimplantátummal azok is teltebbé tehetik ajkaikat, akik az eddigi injekciós megoldástól ódzkodtak. Itt ugyanis nem fecskendeznek anyagot a szájba, hanem egy, a saját formáknak és méreteknek megfelelő implantátumot helyeznek bele, ami tökéletes és esztétikus eredményt nyújt. 

Fotók: biglion.ru, esthetichungary.hu; Leadfotó: hdwallpapers21.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
Az intim területekről való gondoskodás elengedhetetlen része a megfelelő fehérnemű kiválasztása. Eddig talán nem is gondoltad volna, de bizony akad néhány típusú fehérnemű, melyek súlyos problémákhoz...
Lifestyle
Ha azt gondoltad, hogy a mosogatószivacs csak az edények megtisztításában, valamint a takarítás során lehet a segítségedre, akkor tévedtél.
Sztárok
Kulcsár Edina és férje Varga Márk, az az G.w.M már több, mint egy éve házasok és jelenleg második közös gyermeküket várják. Edinát cseppet sem viseli meg a terhessége, sőt amikor csak tehetik,...