Fashion&Beauty

Taylor Swift tudja, milyen a tökéletes tavaszi szett

A méltán oly népszerű énekesnő, Taylor Swift egy rendkívül egyszerű, mégis szuperdögös és hibátlan szettben sétált végig West Hollywood utcáin. Lássuk a popsztár összeállítását!

Fekete-fehér

Tegnap egy klasszikus színpárosítást, azaz a fekete-fehéret vetette be az énekesnő, amivel soha nem foghatunk mellé, hisz minden stílushoz és alkalomhoz passzol. Taylor ezúttal egy dögös, de visszafogott fekete felsőt választott, amit egy izgalmas mintájú és kissé merész, miniszoknyaszerű rövidnacival kombinált, mely megvillantotta hosszú és kecses lábait. Természetes a kiegészítők terén sem hibázott a sztár, hisz itt is a monokróm győzedelmeskedett, míg a táska egy divatos nude darab volt.

Fotó: justjared.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Hagyományosan a királyi családok tagjai az idő múlásával újabb és újabb rangokat kapnak, Sarolta esetében azonban lehet, hogy megszakad ez a tradíció.
Fashion&Beauty
Ha fontosnak tartod hajad ápolását, valószínűleg te is rengetegféle olajat kipróbáltál már. Nem mindegy viszont, hogy milyen olajokat is használsz tincseidre.
Lifestyle
Nem elég, hogy az orosz-ukrán háború miatt így is illékony és instabil lábakon áll a világ békéje, Észak-Korea időről időre borzolja a kedélyeket.