Fashion&Beauty

A kabátnak lejárt, ezek a legdögösebb tavaszi pulcsik és kardigánok

Új évszak köszönt be pár nap múlva, ezzel pedig ruhatárunknak is más, új igényei támadnak. Nézd meg a legdögösebb tavaszi pulóvereket válogatásunkban.

Tavasz, a legelegánsabb évszak

Szebb napokra ébredtünk az elmúlt időszakban, hiszen folyamatosan várakozáson felüli a napi átlaghőmérséklet. A télnek lassan búcsút inthetünk, helyette jön a napos, izgalmas, napsugarakban gazdag tavasz. Nemcsak az időjárás, de a ruhatárunk is változik ilyenkor. Végre búcsút inthetünk a nagykabátoknak, vastag pulóvereknek, és előkerülhetnek a pasztell színek, a laza kardigánok, minden, ami ugyan a hidegtől óv, mégis könnyed és laza. Ugyan már nem a fekete és a fehér lesz az átlagos, na meg a piros, mint a téli hónapokban, túlzottan gazdag színvilágra még nem számíthatunk. Inkább a visszafogott, tompa, pasztell árnyalatok a tavaszi hónapok kedvencei, az igazi gazdag színskála inkább júniusban jön elő a nyári napsugarakkal.

Ezek az itthon kapható legdivatosabb tavaszi pulóverek és kardigánok

Reserved puha kötött kardigán
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Stradivarius, Answear.hu

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
A Y2K divat, más néven a "Z generációs" divat az utóbbi években egyre népszerűbb lett.
Utazás
Közepes, 5,3-as erősségű földrengés volt kedden este Románia nyugati részén, a magyar határ melletti Arad megyében - közölte kedden este a román Országos Földtani Intézet (INFP).
Sztárok
Vecsei H. Miklós a Sunday Brunch c. műsor vendége volt, ahol többek között a Vígszínház és Eszenyi Enikő botrányáról is beszélt, valamint elmondta véleményét az intézmény jelenlegi vezetőjéről,...