Lapos hasat szeretnél? - Viselj szoknyát

Előfordul, hogy nincs időnk eljutni az edzőterembe, nincs szívünk ott hagyni az utolsó szelet pizzát vagy beülünk egy sütire a barátnőkkel. Még a legedzettebb nőkön is előfordul néha egy kis pocak, amit tökéletesen el lehet tüntetni a megfelelő szoknyával. Adunk néhány tippet, melyik típust hogyan viseld.

A trendi mini

Hogy valóban laposnak tűnjön a hasunk, válasszunk A-vonalú darabokat. Ez a típusú szabás ugyanis kifejezetten jótékony hatással van az alkatunkra: karcsúbbnak mutatja a csípőt és a hasat is remekül takarja. A croptopokat felejtsük el, ütősebb, ha egy vadító inggel vagy egy bővebb felsővel kombináljuk. Ezeket lazán tűrjük be vagy illesszünk vékony öveket a derekunkra.

Régi idők nagy kedvence: a midi

A midi már tavaly is ultramenőnek számított, és úgy tűnik, ez az idei szezonban sem lesz másképp. A térd alá érő, magas derekú szoknyáknál jobbat nem is találhatnál egy kis optikai tuningra, ráadásul láthatatlanná teszi a pocakot is. Az ilyen típusú darabokhoz általában magas sarkakat szoktunk választani, mi azonban arra biztatunk, hogy a sportos stílus előretörésével nyugodtan próbáld ki lapos cipőkkel is.

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!