Hirdetés

Ezek voltak az Oscar-gála legvarázslatosabb ruhái

Javában zajlik az Oscar-díjátadó Los Angeles-ben, mi azonban már kiválasztottuk a kedvenc ruháinkat a vörös szőnyegről. Sajnos idén nem láttunk semmilyen hihetetlen őrültséget ( vagy rossz értelemben sem), azonban volt néhány színésznő, akin megakadt a szemünk. Ők következnek most.

Brie Larson

A fiatal színésznő volt az egyetlen, aki a sztárvilágban jelenleg legtrendibbnek számító márka, a Gucci estélyijét viselte. A kék, tüllös, fodros darab a mi tetszésünket is elnyerte, a kisiskolás haj viszont annál kevésbé. Ez a ruha ezzel a sminkkel és egy egyenes copffal tökéletes lett volna.

Jennifer Garner

Nem tudjuk, hogy a színésznő célja az volt-e, hogy megmutassa a világnak, pasi nélkül (igen, rád nézünk Ben Affleck) is erős és csodálatos lehet egy nő, mindenesetre sikerült. A fekete Versace ruha abszolút illett a hétköznapi stílusáról és remek humoráról híres színésznőhöz, szerintünk ragyogott.

Margot Robbie

A szőke ciklon frappánsan Oscar-szobornak öltözött a gálára, amit többen próbáltak már ezelőtt, neki viszont elég jól sikerült a dolog. Az arany Tom Ford ruha egyszerre volt szexis és elegáns.

Oldalak

Szólj hozzá Te is!