Ezek most a legszebb szőke árnyalatok - ha dögös világosra váltanál

Amennyiben hajszínváltáson gondolkozol, világosabbat szeretnél, de nincs ötleted, adunk néhány tippet, melyek jelenleg a legszebb szőke árnyalatok.

Szőke árnyalatok - hajszín trendek

Nemrég írtunk arról, milyen hajszínek passzolnak az egyes bőrtónusokhoz az alapján, melyik évszak típusba tartozol (tavasz, nyár, ősz vagy tél). A megfelelő árnyalat megtalálása fontos a megjelenés szempontjából, mert sokat dobhat a külsőn. A következőkben a világos kategórián belül mutatjuk be a legszebb tónusokat, amelyek uralják majd a nyári trendeket. Ha megfordult a fejedben, hogy szőkére váltanál, ezekben érdemes gondolkoznod.

Hamvas vagy melegebb árnyalat?

A tökéletes szőke árnyalatokon belül is célszerű a saját bőrtónusodhoz megfelelő színt kiválasztanod. Ha például hideg tavasz típus vagy, akkor inkább arany-, pezsgő- vagy mézszőke festésben gondolkozz. A tél válasszon egy nagyon világos platinát, a nyár hamvas szőkét, az ősz pedig szintén egy mézes változatot.

Melírozás

Idén a természetesség hódít a hajszíneknél, így a különféle melírozási technikák is a visszafogottságot hirdetik. A finom balayage a legjobb megoldás, amely napszítta hatást kölcsönöz. Legyen csupán egy-két árnyalattal világosabb az alapnál a csíkozás, és ami még fontos, hogy nem muszáj egyenletesnek lennie - még naturálisabb lesz az összkép, ha elszórtan jelenik meg egy-egy kósza tincs.

A legszebb szőke árnyalatok - nyári trendek

Az idei nyár két nagy kedvence lesz az úgynevezett "Dulce De Leche" szőke, amely egy karamelles változat, illetve a fahéj szőke, mely szintén a különleges tónusokhoz sorolható. Ezek mellett a hagyományos mézes, illetve hamvas verziók is szóba jöhetnek, a legbátrabbak pedig az eperszőkét is bevállalhatják. A lényeg, hogy bármelyiket is válaszd, passzoljon a bőrtónusodhoz és a személyiségedhez. Fotókon a legszebbek.

Kattints a további képekért!

Leadfotó: Pexels

Oldalak