Ezt a szabású kabátot szeretné most mindenki - nagyon stílusosak leszünk benne

Mindenki imádja az idei téli szezon legtrendibb kabátját, ami rendkívül nőies, kényelmes és mindenféle színben kapható - mutatjuk a legstílusosabb darabokat belőle!

Egyszerűek, de nagyszerűek a színes téli kabátok

Az idei évben jobbnál jobb trendeket próbálhatunk ki: a steppelt táskák például a fénykorukat élik; csakúgy, mint nagyanyáink legnépszerűbb ruhadarabja, a kötött poncsó, de a "márvány mintás" ruhadarabokból és a tökéletes popsit csináló, rendkívül jól szabott farmerekből se lehet hiányunk idén ősszel, ha követjük a legnagyobb nemzetközi és hazai trendeket. Most egy újabb sokoldalú és látványos divattrendet mutatunk be nektek, ami nemcsak most ősszel, de a következő téli szezonban is nagyon hasznos lesz a számotokra - ugyanis ebben fognak majd a legtöbbet látni az emberek.

Hogy miről is beszélünk? Hát a meleg, pihe-puha téli gyapjúkabátokról, amit most szebbnél szebb színekben találhatunk meg a kedvenc hazai fast fashion üzleteink fogasain! Segítségül kiválogattuk nektek az általunk vélt legszebb, legstílusosabb színekben pompázó darabokat, hogy nektek már csak a saját személyiségetekhez legjobban illőt kelljen kiválasztani. Nos, nem lesz könnyű döntés, de biztosan meg fogod találni a kedvedre valót!

A meleg téli kabátok mindig jó szolgálatot nyújtanak a hideg időben - ez nem is kérdés, hiszen nélkülük az utcára sem lehet lépni a mínuszok idején! Épp ezért, ha valamilyen nagyon extra és stílusos darabot keresel, idén ne a szokásosos és rettentő hétköznapi fekete, sötétkék és szürke színekben válassz magadnak kabátot, hanem gondolj egy merészet és próbálj ki egy igazi tavaszias-nyárias színt! ZARA Long coat limited edition 39 995 Ft

A fenti képen látható zöld árnyalatú gyapjúkabát tökéletes szolgáltatot fog nyújtani akkor is, ha semmi kedved kiöltözni (mert egy ilyen darabhoz tulajdonképpen nem is kell, önmagában is elegáns), de akkor is jól fog jönni, ha csak kicsit ki akarsz emelkedni a tömegből. Mesés darab - és még mennyi jó hasonló fazont találtunk! Csak lessétek meg a képgalériánkat!

Most összegyűjtöttük nektek a legstílusosabb színes gyapjú kabátokat télre, hogy nektek csak ki kelljen választanotok a kedvenceteket! A teljes képgalériánkért kattints a lenti fotóra!

ZARA Wool coat - limited edition 39 995 Ft Egyik nagy kedvencünk ez a gyapjúkeverékből készült galléros szövetkabát, melynek elején duplasoros gombok virítanak. Ha ez az égszínű kabát nem derít jókedvre, akkor semmi sem fog!
Kattints a további képekért!

A fekete bőrdzseki egy olyan klasszikus ruhadarab, melyet csak egyszer kell megvenned az életedben - ha ugyanis stílusban és méretben sem változol az évek során, garantáltan viselni tudod majd 5-10-20 év múlva is! Most bemutatjuk a legjobb változatokat a hazai kínálatból.

Leadfotó: Michael Kors
Fotó: ZARA

Oldalak