Fashion&Beauty

Így befolyásolja a hangulatod, hogy milyen színű ruhát viselsz

Legközelebb jobban meggondoljuk, mit vegyünk fel.

Piros

A piros nem véletlenül a nők egyik kedvenc színe, a csábítás alapkelléke, ami tüzes, merészséget sugároz és szexuális töltetű. Tökéletes választás, ha ki akarunk tűnni a tömegből. Egy ilyen szett - vagy akár csak egy része (felső például) - önbizalmat ad a viselőjének és a környezetének is azt üzeni, hogy "figyeljetek rám".

Sárga

A sárga a szakértők szerint is egy "napfényes", életigenlő szín, mely vidámságot sugároz. Tökéletes választás őszre is, ha kicsit félretennéd a feketét, és megtöltenéd a ruhatáradat "optimizmussal".

Fotók: Instagram

Oldalak

Fashion&Beauty
Utazás
Több mint százan meghaltak Ninive tartományban, Al-Hamdaniya településen egy iraki esküvőn, amikor tűz ütött ki a bálteremben. Egy új felvételen látható, hogy a lángok másodpercek alatt elterjedtek a...
Sztárok
II. Erzsébet királynő igazán bőkezű volt mindkét unokájával, miután megházasodtak, ám Vilmosnak és Katalinnak jóval nagyobb értékű nászajándékot adott, mint Harrynek és Meghannak, amit utóbbi...
Lifestyle
Valahányszor hazaért a munkából a nő és a barátja, a macskájuk az ajtóban várta őket. Aztán vettek egy háziállat kamerát.