Szexis darabok, melyek egyetlen nő gardróbjából sem hiányozhatnak

A combfix és a harisnyakötő elengedhetetlen eszköze a csábításnak. Ugye a te fiókodban is ott lapul?

A harisnya története a Középkorban kezdődött, akkoriban még selyemből készítették. A harisnyagyártás a XVI.-XVII. században lendült fel, miután William Lee feltalálta a kötőgépet. Ma már hatalmas a választék, különböző színű, mintájú és anyagú harisnyák közül válogathatunk. A férfiak által legkedveltebb darab a combfix, ami nem csoda, hiszen rendkívül szexis viselet, de hogy igazán dögösek legyünk ne feledkezzünk meg a harisnyakötőről sem. A harisnyakötőt is ismerték a Középkorban, akkoriban a fő funkciója a harisnya megtartása volt, de díszítő elemként is használták. Igazán a XVIII. században hódított, feltűnő kivitelben, hímzetten vagy ékszercsatokkal viselték. 

Az, hogy mit viselsz a ruha alatt éppolyan fontos, mint az, amit mindenki lát. Ezért is fektess nagy hangsúlyt a FEHÉRNEMŰRE. Egy jól eltalált melltartó kihangsúlyozza a férfiak többsége által legkedveltebb testrészedet. Alsóneműből is széles a skála, így ízlésünknek megfelelően válogathatunk. A legmerészebb változat a falatnyi tanga, ami a legintimebb részünket éppen, hogy elfedi. A bátrabbak számára ma már számos olyan erotikus fehérnemű van, úgynevezett fantáziaruha, aminek kiválasztásánál már csak a képzeletünk szabhat határt. Szexi iskolás lánytól kezdve az apácaruháig minden típus megtalálható.

A MINI SZOKNYA a 60-as években bukkant fel, és azóta is töretlen a sikere. A férfiak örömére látni engedi a combokat, ezért is tartozik az egyik kedvenc ruhadarabjuk közé. A hatás fokozása érdekében viseljünk hozzá magas sarkú cipőt, mivel az optikailag megnyújtja a lábat. Viszont arra azért figyelj oda, hogy a mini, azért ne legyen annyira rövid, hogy kényelmetlenül érezd magad benne és percenként kelljen lejjebb húzogatnod a szoknyádat. Az összhatás érdekében szolidabb felsőt válassz, mert még túl könnyűvérűnek tűnhetsz.

A FŰZŐ története egészen a XIV. századig nyúlik vissza, nemcsak a nők, hanem több évszázadon át a férfiak ruhatárának részét is képezte. Míg a hölgyek alakformáló szerepe miatt részesítették előnyben, mivel az karcsúsítja a derekat, tipikusan darázsderekat formál és megemeli a melleket, úgy a férfiaknak egyenes tartást biztosított és még a hasukat is leszorította. Régebben úgynevezett „halcsontból” készítették a fűzőpálcikákat, de állatvédelmi okokra hivatkozva ma már rugalmas, rozsdamentes acélból készített merevítők adnak tartást a fűzőknek. A fűző a társadalom által legjobban vitatott ruhadarabja, mivel állítólagosan több nő halálát okozta. 1905-ben következett be a nagy változás, mikor a fűző egészségkárosító hatása miatt felhagytak az ártalmas alakformáló szerepével, így ma már többnyire csak díszítésre hivatott.

 

Oldalak

Szólj hozzá Te is!