Fashion&Beauty

Ezek a legtrendibb arc- és testkezelések most: látványos eredményeket érhetünk el velük

A bőrápolásra egyre nagyobb figyelmet fektet mindenki, főleg, hogy egyre több olyan kezelés elérhető már, amely javítja a bőrünk állapotát. Arról nem is beszélve, hogy legtöbbször ezek a kezelések fájdalommentesek.

Innovatív megoldások

A kozmetikai piac területén a gyártók csak folyamatos innováció árán tudják tartani a lépést a gyorsan változó fogyasztói igényekkel, amelyek nemcsak a termékfejlesztésre, hanem a kozmetikai szalonok technológiájára és gépparkjára – mind az arc- mind a testápolásban – is hatással vannak. A több mint 40 éves múlttal rendelkező Helia-D szakértői Geszler Dorottya, a Helia-D Professional Kozmetikai Szalon újdonsült nagykövetével közösen mutatták be, hogyan ötvözhetők a top hatóanyagok innovatív gépi megoldásokkal.

A folyamatosan változó fogyasztói igényekre a kozmetikai szalonoknak is reagálnia kell, a vásárlók ugyanis igénylik a hatékony és hosszútávú eredményt mutató kezeléseket és keresik a legújabb technológiákat. „Ahhoz, hogy ezt az igényt ki tudjuk elégíteni, a hagyományosan bevált top hatóanyagainkat az orvostudomány és a kozmetika határán elhelyezkedő gépi innovációs megoldásokkal – úgymint chiptechnológia vagy mezoterápia – ötvözzük” – mondta el Budaházy Péter a márka Professional Kozmetikai Szalonjában tartott eseményen. A Helia-D tulajdonosa hozzátette, hogy a szalon egyedülálló gépparkkal rendelkezik ma Magyarországon, melynek köszönhetően egy kezeléssel egyszerre több problémára is megoldást tudnak nyújtani, ráadásul a fejlett infrastruktúrával a kezelések hatása is megsokszorozódhat. A helyszínen a test- és arckezelések mellett orvosesztétikai eljárások is elérhetők, így a kezelések akár egymásra is épülhetnek, melyek összeállításában bőrgyógyász-kozmetológus, valamint kozmetikus közösen vesz részt.
Kattints a további képekért!

Leadfotó, fotók: Helia-D

Oldalak

Fashion&Beauty
Bed&Love
Mi áll a 35 éven aluli férfiak körében egyre népszerűbb gyakorlat hátterében?
Lifestyle
A Skorpió csúcsformában lesz a következő hetekben! Íme, júniusi előrejelzésünk!
Sztárok
Először 2020-ban került kórházba, akkor tüdőrákkal diagnosztizálták. A betegség mostanra sajnos az agyára is átterjedt.