9 szépségszabály, amit minden nőnek ismernie kell, mielőtt átlépi a 30-at

Ezeket érdemes komolyan vennünk.

Íratlan szépségszabályok

Diane von Fürstenberg ma mutatja be 2018-as tavaszi kollekcióját New Yorkban, ami csak egy újabb pipát jelent a bakancslistáján. A legendás divattervező 70 évesen is tudja, mitől döglik a légy, ezt pedig kreációi is bizonyítják, hiszen nagyon érzi, mi kell a népnek. A csodás dizájner anno azt mondta a Vogue-nak, hogy szerinte a 30-as éveikben élnek és teljesednek ki a nők igazán, van azonban pár íratlan szabály, amit jó, ha mindenki ismer, mielőtt átlépi azt a dögös, kerek kort.

"Mindentől, amit teszünk, erősebbé kell válnunk. Gyakoroljuk az igazságot, és ne akarjunk mások lenni. Annyira jó önmagunkat adni. Mindent sokkal könnyebbé tesz."

#1 Tegyél "új évtizedes" fogadalmat

"Az újévi fogadalom helyett tegyél ígéretet a következő 10 évre. Vetkőzd le a korábbi rossz szokásaid, ne vidd át őket 30-on túlra. Itt az idő a változtatásra. Ha most belevágsz, mire átléped a 30-at, már csak rossz emlék marad mindegyik."

"Nem találkoztam még olyan nővel, aki ne lett volna erős. Olyan nem létezik"

A post shared by @therealdvf on

#2 Viselj naptejet

"Kerüld a napot - amit én nem tettem. Védd a bőröd a káros hatásoktól!"

#3 Hagyd élni a hajad

"Mindenkinek más a haja, más problémákkal. Próbáld meg elfelejteni azokat a fő elemeket, amik meggátolják, hogy a hajad egészséges legyen. Én sosem festettem az enyémet például, ezért is mondhatom, hogy a koromhoz képest jó állapotban van a frizurám."

A post shared by @therealdvf on

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Fotók: Instagram

Oldalak

Szólj hozzá Te is!