Fashion&Beauty

Szempillaspirál - A világ legnépszerűbb sminkszere

Az ókor óta divatos a szemek sminkkel való hangsúlyozása, talán ennek is köszönhető, hogy a szempillaspirál a legnépszerűbb kozmetikum. Íme pár érdekesség a legtöbb nő táskájában lapuló spirálról!

Szénpor és vazelin

Az 1900-as években még szénporból és vazelinből készült festékek tették csábítóvá a nők tekintetét, míg a Maybelline márka alapítója, T.L. Williams meg nem alkotta az első újgenerációs spirált. Ma már hihetetlen választék van, hisz a különböző színek mellett választhatunk vízálló, hosszabbító, dúsító és a legkisebb szálakat is elérő terméket. Lássuk, mire figyelj vásárláskor!

Ha a csomómentesség fontos

Ha mindig meggyűlik a bajod a csomókkal, akkor olyan keféjű terméket válassz, melynek feje kicsit hajlított, így pontosan követi a pilláid vonalát. Az eredmény így sokkal elkülönülőbb és a szálak is dúsabbnak hatnak. A szilikonos sörték között nem férnek el a festékcsomók sem, emiatt akár több rétegben is felviheted a terméket, az nem fog csomósodni.

Fotó: huffpost.com

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Fashion&Beauty
Sztárok
Noha a címlapokon ma már inkább fia, Charlie Sheen szerepel, a filmtörténelem szempontjából mégis Martin Sheen alkotott maradandóbbat, hiszen olyan klasszikus alkotásokban játszott, mint az...
Lifestyle
Ezt a gyakorlatot bárhol és bármikor könnyedén elvégezheted, de vigyázz, mert garantáltan megedzi az izmaidat!
Lifestyle
A rossz hír ugye az, hogy kánikula nem csitulni fog ezután, hanem még hosszú ideig velünk marad. Készülj fel a pokoli időjárásra!