Súlyos szépséghibával küzdött: Őrült szexi Calvin Klein modell lett belőle

Nagy átalakuláson ment keresztül.

Mellkasi fájdalmak

David James Seed különös története 10 éves korában kezdődött. A ma már 25 éves srác egészen addig teljesen átlagos fiú volt, ám ettől kezdve furcsa deformáció ment végbe a testén, a fiúnak ugyanis elkezdett befelé horpadni a mellkasa. A különös jelenséget az okozta, hogy a bordájában lévő porc túl gyorsan nőtt, a bordák elkezdek befelé nőni, így a szegycsontja elmerült. A fiút akkor kezdte el megviselni a dolog, amikor az iskolában az öltözőben a fiúk elkezdtek a testére mutogatni, és külseje gúny, vicc tárgya lett.

David mellkasa régen:

Sokat szenvedett

David végül a szülei nyomására korrekciós műtétnek vetette alá magát. A beavatkozás két órát vett igénybe, melynek során egy hajlított fémrudat helyeztek a szegycsontja alá, és a borda két végéhez csatolták, hogy az a csontokat a megfelelő helyre igazítsa. A fémrúd gyakorlatilag állandó nyomást gyakorolt a srác mellkasára, ezzel állandó fájdalmat okozva neki. Ennek ellenére David úgy gondolja, megérte a sok szenvedés, hiszen azóta visszanyerte az önbizalmát, és újra normális életet élhet. A felépülés után elkezdett edzeni, és hamarosan egy életre szóló szerelem lett számára a testépítés. Amikor 15 éves lett, azt mondta az anyukájának, hogy egy nap majd Calvin Klein modell lesz, a kitartásának pedig megis lett az eredménye.

David mellkasa a műtét után:

Teljesült az álma

A 25 éves srác ma már őrülten szexi, valóban modellkedik, és nem is akárhol: a Calvin Klein divatháznál. Május 15-én végre eltávolították a testéből a fémrudakat. A beavatkozás ismét hosszú folyamat volt, 90 percet vett igénybe. Néhány megrepedt borda és zúzódás ellenére David teljesen felépült, saját példáján keresztül pedig másokat szeretni ösztönözni arra, hogy ne adják fel, dolgozzanak keményen, és az élet megjutalmazza őket.

David az utolsó műtét után:

Hihetetlenül jó pasi lett belőle:

Leadfotó:Instagram/davidjamesseed

Oldalak

Szólj hozzá Te is!