Ha ilyen színű ruhában mész állásinterjúra, szinte biztosan felvesznek

Eláruljuk, melyik színnel leszel eredményes.

Öltözködés állásinterjúra

Egy állásinterjúra való felkészülés meglehetősen stresszes, hiszen nem mindegy mit mondunk, és az sem, hogyan jelenünk meg. Egy rossz mondat vagy előnytelenül kiválasztott ruhadarab miatt akár el is úszhat álmaink munkahelye. Sok vita született már arról, mit vagy épp mit ne vegyünk fel egy meghallgatásra, most azonban kiderült, melyik ruhával érjük el a legvalószínűbben a sikert.

Ezeket mellőzd

Az valószínűleg senki számára nem okoz meglepetést, hogy a rövid miniruhák és a színes, szexi szettek felavatásához nem az állásinterjú a legmegfelelőbb alkalom. A meghallgatásra mindig elegáns ruhában érdemes elmenni, hiszen ezzel is azt közvetítjük a munkáltató felé, hogy megbízhatóak vagyunk, és komolyan vesszük a ránk váró feladatokat. Ám attól, hogy valami elegáns, még egyáltalán nem mindegy, milyen színű. Legalábbis ez derült ki abból a felmérésből, ami kiderítette, melyik színnek köszönhetően érhetjük el, hogy minket válasszanak.

Meghozza a sikert

Azokat, akik feketében jelennek meg az állásinterjún, nagyobb valószínűséggel választják ki a munkára, amire jelentkeznek - írja a The Sun. A kutatásból egyébként az is kiderült, hogy míg a munka terén a fekete a siker külcsa, addig az esti bulin az ezüsttel színnel érjük el azt, amit szeretnénk.

Íme a tökéletes viselet az állásinterjúkra:

És a tökéletes viselet az esti buliba:

Leadfotó:123rf

Oldalak

Szólj hozzá Te is!