Fashion&Beauty

Mind rosszul csináltuk eddig: ha így használod a száraz sampont, akár heti egyszer is elég lehet hajat mosnod!

A hajmosás a nők többségénél igencsak időigényes, ezért sokan nyűgnek élik meg és próbálják minél hosszabb ideig kitolni a két hajmosás közti időtartamot. Egy új TikTok trend pedig állítólag valóban hatékony módszert javasol erre.

Soha többé lapos frizura!

Mindannyian tudjuk, hogy a hajmosás rengeteg időt vesz igénybe, nem is beszélve az azt követő szárításról és formázásról. Éppen ezért nem meglepő, hogy sokan igyekeznek minél tovább kihúzni egy hajmosással, bevetve a jó öreg száraz sampont. De vajon jól használtuk eddig? Egy új TikTok trend szerint, ha egy bizonyos módon alkalmazzuk a száraz sampont, hajunk sokkal tovább, akár 6 napon át is megőrzi tartását és volumenét, a zsírosodást követően sem tűnik majd laposnak. Kíváncsi vagy, mégis mi az a száraz sampon-trükk, mellyel elérheted, hogy heti egyszer is elég legyen hajat mosnod? Olvass tovább, mutatjuk!

Természetesen változó, hogy ki hányszor mos hajat egy héten, legtöbben viszont sajnos legalább kétszer rákényszerülünk erre a hosszú procedúrára. Ezen könnyedén segíthetünk egy jobb minőségű száraz sampon használatával, van egy trükk viszont, mellyel maga a száraz sampon is hatékonyabbá válik - a TikTok szerint legalábbis biztosan.
Kattints a további képekért!

A legtöbben nem is tudják, de néhány hozzávalóból készíthető egy olyan keverék, mellyel gyerekjáték kitisztítani a hajunkból a felesleges és oda nem illő anyagokat - mindezt ráadásul fillérekből megúszhatjuk!

Leadfotó: 123rf, forrás: popsugar.co.uk

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Ha van egy kis félsz benned a vonaton történő utazással kapcsolatban, ez az információ megnyugtathat.
Sztárok
Ahogyan a legtöbb rajongó már tudja, Tóth Andival teljessé vált az X-Faktor mentori csapata. Ütős énekeseket sikerült összeszednie az RTL-nek.
Egészség
Továbbra is velünk marad az áprilisra jellemző kacifántos időjárás. Az orvosmeteorológiai olyan dolgokat jósol, ami erős fejfájást is okozhat szerdán.