Fashion&Beauty

Ezt a 8 dolgot fontold meg, mielőtt frufrut vágatsz magadnak!

Vágassak frufrut? Valószínűleg életedben legalább egyszer elgondolkodtál már ezen (főleg újévkor, amikor drámai megújulásra vágysz...) Bár egyesek számára nem hangzik nagy dolognak, de a frufru vágás valójában nagyon fontos döntés a legtöbb nő számára, hiszen ezáltal teljesen megváltozik a külsőnk. De mi van akkor, ha nem tetszik az új frizuránk?

Frufruval az élet

Galériánkban mutatunk néhány tippet, amely segít eldönteni, hogy vágass-e a frufrut magadnak!

1. A frufru rengeteg időt és munkát igényel. Ha azt szeretnéd, hogy mindig stílusosan álljon, készülj fel arra, hogy időt és energiát szánsz rá. A legjobb eredmény elérése érdekében a frufrut optimális hosszban kell tartani és körkefével vagy hajsütővassal rendszeresen formázni.
Kattints a további képekért!

Az a terved, hogy vadonatúj külsővel köszöntöd az újévet, de egyelőre semmi ötleted nincs, milyen frizurát kéne vágatnod? Mutatjuk!

Lead kép: Getty Images/Goodshoot, forrás: luxyhair.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Ha van egy kis félsz benned a vonaton történő utazással kapcsolatban, ez az információ megnyugtathat.
Sztárok
Ahogyan a legtöbb rajongó már tudja, Tóth Andival teljessé vált az X-Faktor mentori csapata. Ütős énekeseket sikerült összeszednie az RTL-nek.
Egészség
Továbbra is velünk marad az áprilisra jellemző kacifántos időjárás. Az orvosmeteorológiai olyan dolgokat jósol, ami erős fejfájást is okozhat szerdán.