Fashion&Beauty

Ez a nadrág lesz 2024 legmenőbb darabja: minden nő ilyet visel majd az új évben

Ha nadrágokra gondolunk, legtöbbünknek valószínűleg a farmerek jutnak először eszébe, 2024-ben viszont egy egészen másfajta nadrág lesz a nők favoritja.

Kényelmes és dögös

Bár egy minőségi farmer sokáig jó szolgálatot tesz és a rengeteg fazon lehetővé teszi, hogy mindenki találjon a saját alkatához, stílusához illő darabot, egy csinos bőrnadrág beszerzése szintén fontossá válik 2024-ben, már ami a divat szerelmeseit illeti. Igaz, hogy régebben, a 80'-as, 90'-es évek idején a bőrnadrágok általában a kényelmetlen viselet tetőfokait jelentették, ma már viszont teljesen más a helyzet. Egy jól kiválasztott bőrnadrág tökéletes viseletet jelenthet a rohanó hétköznapokra és a különlegesebb alkalmakra egyaránt, elképesztően dögös és csinos megjelenést kölcsönöz viselőjének. Ha szükséged lenne némi inspirációra, ne habozz, nézd meg a galériát és szerezd be te is az elkövetkező szezon legmenőbb ruhadarabját!

Rengeteg régi sorozatszereplőt láthattunk bőrnadrágban az elmúlt évtizedekben, az eltelt évek során viszont a felhasznált anyagok és a ruhadarabok előállításának technológiája igencsak nagy fejlődésen esett át. Ennek eredményeként a bőrnadrágok ma már nemcsak divatosak, de kényelmesek is, sőt, a különleges technikával előállított vegán bőr is egyre nagyobb teret nyer a globális piacon.
Kattints a további képekért!

Mutatjuk, hogy milyen trendeket érdemes kipróbálnod 2024-ben.

Leadfotó: 123rf, forrás: whowhatwear.co.uk

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Fashion&Beauty
Home&Design
Nálad sincs légkondi a lakásban? Ne csüggedj, néhány ügyes trükkel gond nélkül lehűtheted a lakást a legnagyobb melegben is.
Utazás
Sokak számára a nyári szabadság utazásról, feltöltődésről szól. Egy friss kutatás felmérte, hogyan készülünk mi magyarok a nyaralásra, mennyire vagyunk elővigyázatosak és milyen stratégiákkal...
Lifestyle
Igazi kánikulai meleg van, de a kemény viharok sok helyen meg fogják cibálni a forróság bajszát. A gond csak, hogy jégesőre is számítani kell.