Fashion&Beauty

Számolj le a striákkal házi pakolásokkal!

A terhességi csíkok sajnos nem tüntethetőek el teljesen, de a különböző bőrfeszesítő megoldásokkal és krémekkel látszatra nagyon sokat javíthatunk rajtuk. Íme 3 egyszerű és olcsó pakolás, amikkel halványíthatjuk a striákat.

Táplál és hidratál

A drogériákban rengeteg olyan krém közül választhatunk, ami gyors és hatásos eredményt kínál – pedig néhány összetevőből otthon is készíthetünk magunknak csodatévő kencéket. Gőz fölött olvasszunk fel egy kis kocka mandulavajat, keverjünk hozzá néhány csepp mandulaolajat, ugyanennyi illóolajat és egy evőkanál ricinusolajat, majd vigyük fel a problémás területre. Az utóbbi halványítja a már kialakult striákat, az olajok és a vaj pedig remekül táplálják és hidratálják a bőrünket.

Pakolás két összetevőből

Nem kell nagy összegeket költenünk különböző krémekre, hisz pár, a konyhában is fellelhető összetevőből is könnyen összekutyulhatunk olyan kencéket, amik segítenek a fehér csíkok halványításában – ilyen például a citromos-cukros bőrradír is. Csavarjunk ki egy fél citromot, a levét csepegtessük egy kevés cukorra és fürdéskor masszírozzuk bele a kritikus területekbe. Alkalmazzuk rendszeresen és meglátjuk, az eredmény nem marad el!

Fotók: freshsheetnutrition.com, letitbecosy.com

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Fashion&Beauty
Sztárok
Ördög Nóra és férje, Nánási Pál Olaszországban romantikáztak. A gyönyörű és sikeres műsorvezető nemrég tért haza a külföldi nyaralásról, de máris munkába állt, és az Audi büszke nagyköveteként...
Sztárok
Meghan Markle állítólag olyan lekezelően bánt egyik alkalmazottjával, hogy az illető nem bírta tartani magát és zokogni kezdett a hercegné feléje áradó haragja miatt.