Schobert Lara és Tallós Rita is részesei a Who is Frida sorozatnak

Több magyar sztár is Frida Kahlo bőrébe bújt.

Frida Kahlo kollekció

Ahogy arról beszámoltunk, egyedi kollekcióval jelentkezett a Sugarbird. A különleges ruhadarabok tematikáját ezúttal a világhírű festőművész, Frida Kahlo ihlette, a hazai hírességekre pedig olyan nagy hatással volt a dolog, hogy a Who is Frida nevezetű sorozat keretében át is alakultak.

A Who is Frida sorozatban - ahogy már be is mutattuk - szerepel többek között Zsédenyi Adrienn, Kiszel Tünde, Gesztesi Panka is, azonban újabb arcokról hullt le a lepel köszönhetően a márka Instagram-oldalának: Schobert Lara, Tallós Rita, Szabó Máté, Jagasics Hedvig, Jagasics Maja, Kende-Hofherr Krisztina, Parrag Andrea és Vásony Anna is csatlakoztak a nem mindennapi fotózáshoz. Itt még nincs vége a sornak, hiszen hamarosan újabb résztvevőket publikál a brand.

Tallós Rita

"Frida Kahlóról természetesen a festményei jutnak először eszembe, amiket imádok és ha lehet, meg is nézek. Az a felszabadult szexualitás, amit ő képvisel, sokakat megbotránkoztat, én kimondottan szeretem, ha valaki ennyire vállalja önmagát. Ő volt az, aki a balesete ellenére is habzsolta az életet, amivel be is darálta magát, ami sajnos az ilyen nagyformátumú művészekkel gyakran megtörténik. És közben fantasztikus képeket alkotott... Ez számomra lenyűgöző" - mondta Tallós Rita színésznő a fotózáson.

Schobert Lara

"Voltam már jó pár fotózáson az életem során, de az utóbbit páratlannak nevezném! Hogy miért is? Mert a fotózásokra mindig munkaként tekintettem, itt viszont jól érezhettem magam, színesebbnél színesebb ruhákba bújva egy pillanatra úgy éreztem, mint aki egy tündérmese főszereplője! Az emberek, akikkel együtt dolgoztam nagyon kedvesek voltak, és én is nagyon megkedveltem mindenkit! Frida Kahlo egy gyönyörű, inspiráló nő volt, örömmel bújtam a bőrébe" - nyilatkozta Schobert Lara.

Szabó Máté

"Szeretek mások bőrébe bújni, ha csak egy rövid ideig is. Frida Kahlo számomra maga az önkifejezés fogalma, nagyon inspiráló személyiségnek tartom" - mondta el Szabó Máté, aki nem csak a kamera előtt állt modellt, hiszen ő felelt a Who is Frida sorozatban résztvevők sminkjeiért is.

Jagasics Hedvig

Jagasics Maja

Kende-Hofherr Krisztina

Parrag Andrea

Vásony Anna

Who is Frida, leadfotó és image fotók: Harazdy Eszter

Oldalak

Szólj hozzá Te is!