Vagány, nőies és egyedi - fotókon a Sugarbird exkluzív Frida Kahlo kollekciója

Ezúttal is izgalmas ruhákat tervezett a márka.

Frida Kahlo a Sugarbirdtől

Az idei év egyik legizgalmasabb kollekcióját hozta ki a Sugarbird, a kampányhoz tartozó sorozat szereplőiről nem is beszélve. A sokak által kedvelt mexikói festőművésznővel, Frida Kahlóval bővítette repertoárját a magyar divatmárka. "Frida számunkra, mint Nő, és mint inspiráció, rendkívül meghatározó. A legújabb Sugarbird loves Frida Kahlo kollekciónk keretein belül szerettük volna izgalmas és egyedülálló arcokon újjáéleszteni a mexikói ikont, általuk közénk emelni, ezért indítottuk útjára a Who is Frida sorozatunkat. Minél egyedülállóbb életúttal és karakterrel rendelkező személyiségeket kértünk fel fotózásunkra, ahol egy-egy portré erejéig mindenkiből Fridát varázsoltunk. Természetesen minden résztvevőből mást váltott ki az új külső, de pont ez is volt a cél, hiszen Frida Kahlo sokszínű egyéniségét és meghatározó énjét terveztük visszatükrözni a fotókon. Mind személyiségében, mind külsőleg csodálatos kihívás volt számunkra, hogy sminkesünk, stylistunk, kollekciónk és Kerényi Virág által tervezett kiegészítők segítségével 21. századi Fridaként mutassuk meg a különböző karaktereket" - árulta el Jagasics v. Csonka Hedvig, a brand tulajdonosa.

Who is Frida

A Who is Frida sorozatban szerepel többek között Zsédenyi Adrienn, Gesztesi Panka és Kiszel Tünde is, akikről a Sugarbird nemrégiben osztott meg Instagram-oldalán különleges portrékat. Kíváncsian várjuk, hogy vajon kik csatlakoztak még a nem mindennapi sorozathoz.

Zséda

Gesztesi Panka

"Frida Kahlót nagyon sok rágalmazás érte élete során, mégis mindig kiállt önmagáért és erős tudott maradni, ami rendkívül inspiráló" - Gesztesi Panka gondolata Fridáról, akinek ez volt az első komolyabb fotózása. "Nagyon jól éreztem magam ebben a szerepben, izgatottan vártam már ezt a napot, hiszen korábban nem volt még részem hasonló élményben" - folytatta Panka. A márka számára nagyon fontos volt, hogy az érett, tapasztalt korosztály mellett fiatalokat is felkérjen az izgalmas fotózásra.

Kiszel Tünde

A kollekcióban biztosan mindenki megtalálja kedvenc darabját, hiszen oly sokszínű fazonok közül csemegézhetünk, mint amilyen maga a festőművésznő is volt. Természetesen Frida jellegzetes színvilága, valamint imádott virágai is megjelennek a kollekcióban, de nem mehetünk el az az érdekesség mellett sem, hogy a számos ruhára is felkerülő Fridát ábrázoló képet, egykori magyar szerelme, Nickolas Muray, azaz Muray Miklós készítette.

A következő oldalon láthatod a kollekcióról készült képeket...

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!