Ilyen menő kollaborációt még nem láttál: a kedvenc rajzfilmhősünk lesz a magyar márka új arca

Újabb nemzetközi világ licensz választotta a Sugarbird márkát! Ezúttal az egyik kedvenc rózsaszín mesefiguránk lesz a brand új arca, április elején debütált a Sugarbird X Pink Panther kollekció.

Ultramenő kollekcióval debütál a Sugarbird

Szerencsénkre sorra hozza ki 2022-ben is új és izgalmas kollekcióit a Sugarbird. A magyar márka egyik tavaszi nagy dobása a Pink Panther Collection, aminek darabjait látva azonnal a shopping késztetését érezzük. A meséket szinte mindenki szereti és a rózsaszín mániás párduc is sokak kedvence, aki ezúttal a Sugarbird termékeire költözött. Külön engedélyt kellett kérni a tervezőknek, hogy a párduc ne csak rózsaszín legyen, de erre hamar meg is kapták az MGM részéről az áment. A fazonokat és színeket tekintve egyértelműen egy friss és menő kollekcióról beszélhetünk, felhasználva a Sugarbird már ismert egyedi jegyeit és stílusvilágát. Jól látható, hogy a hétköznap is viselhető darabok mellett, az extra fazonok is helyet kaptak az erősen limitált Pink Panther kollekcióban.

Kattints a további képekért!

Jagasics v. Csonka Hedvig, a márka alapítója és tulajdonosa korábban is döntött már mesehősök mellett, gondoljunk csak vissza a nagy sikerű Frakk, A kockásfülű nyúl, Bambi, Pindúr pandúrok, Minnie vagy Mickey Mouse kollekciókra, amiket nem csak mi imádtunk, de még Katy Perry is. Nézve a márka legújabb kampányképeit, nem korai kijelenteni, hogy a Sugarbird Pink Panther kollekció is nagy sikerek elé nézhet, minket legalábbis meggyőzött. Az első darabok már elérhetőek a www.sugarbird.com Online Shopban, a kollekció további darabjai pedig április végére várhatóak!

Fotók: Sugarbird

Oldalak