Jennifer Lopez bevállalta, és milyen jól tette! Megmutatta smink nélküli arcát az 52 éves popdíva

A színpadon mindig kifogástalan a megjelenése, de a szürke hétköznapokban sincs semmi szégyellnivalója Jennifer Lopeznek. Ezt bizonyítja legújabb Instagram-videója is, ahol smink nélkül és csurom vizes hajjal látható.

Akár évtizedeket is letagadhatna

Megszoktuk már, hogy a legnagyobb sztárokat szinte csak akkor látjuk, amikor tökéletes formában vannak, profik által elkészített sminkben és a fodrászok többórás munkáját dicsérő hajkoronával. Akár a mozivászonról, akár a vörös szőnyegről van szó, Jennifer Lopez egyike azoknak a hírességeknek, akik nem tudnak melléfogni, a színész- és énekesnőként is több évtizedes, sikeres pályafutással rendelkező dívának mindig kifogástalan a megjelenése. Most azonban a változatosság kedvéért megmutatta rajongóinak a csupasz valóságot, már ami az arcát illeti.

Az Instagramra töltött fel egy ötperces videót, melyben arcápolási rutinját mutatja be lépésről lépésre a követőinek. Láthatóan a zuhany alól szállt ki nem sokkal a felvétel előtt, így teljes természetességében csodálhatjuk meg a szépségét. Bátran állítható, hogy az 52 esztendős világsztár akár évtizedeket is letagadhatna, bőrhibának vagy ráncnak nyoma sincs az arcán.

Nincs itt semmilyen speciális megvilágítás vagy ilyesmi, ez csak a reggeli fény. Filter sincs a képen, ez simán az én arcom” – árulta el az énekesnő a videó elején. A felvételen arról is beszél, hogy a szépségápoláson kívül nagyon fontosnak tartja a pozitív hozzáállást is, ezért ő minden napját egy motivációs idézettel kezdi. „Gyönyörű napunk van. Én a boldogságot választom” – zárta sorait a színésznő, miután bemutatta azokat a krémeket, amelyeket minden reggel használ.

A teljes videót itt tudod megtekinteni:

Heidi Klum überlaza szerelésben szelte az utcákat a napokban. Ezzel ismét bebizonyította, hogy nem kell kihívó szettbe öltözni ahhoz, hogy dögös legyen.

Leadfotó: Nathan Congleton/NBCU Photo Bank/NBCUniversal via Getty Images via Getty Images

Oldalak