Hirdetés

Szerinted tudnak öltözködni a magyar férfiak? – A Story Gálán nem mindenkinek sikerült

Foglalkoztunk már a Story Gála legjobban és legrosszabbul öltözött hölgyeivel, de mi a helyzet a férfiakkal? Azt kell mondanunk, felemás az eredmény, míg a megjelent urak felének sikerült alkalomhoz illően felöltözniük, a másik felének elég komoly gondjai akadtak...

Edvin Marton

A hegedűművész a tőle megszokott kicsit laza stílust hozta, amivel nincs is semmi baj. Mi azonban szerettünk volna egy kicsit elegánsabb szettet látni Edvinen, főleg párját, Marton Adriennt (korábban Gombosi Adrienn) elnézve, aki igazán kitett magáért. Ettől függetlenül továbbra is nagyon jól mutatnak együtt.

Koltay Tamás

Görög Zita és férje valószínűleg előre megbeszélték, hogy mit fognak felvenni, ezért olyan nagy közöttük az összhang. Tamás egyszerű, karcsúsított öltönyt és fényes, fekete oxford cipőt választott, nem vitte túlzásba a „trendieskedést”, de szerintünk ez éppen így volt jó.

Galambos Lajos

A zenész egészen kitett magáért divat fronton, főleg, ha belegondolunk, mi mindenen ment át az elmúlt időszakban. Nekünk kifejezetten tetszenek a szettjének apró különlegességei. Az arany gombok, a trombita bross, a barna cipő szerintünk mind-mind olyan kiegészítők, amik igazán „lajcsissá” teszik a megjelenését.

Oldalak

Szólj hozzá Te is!