Nemcsak trendi, hanem nagyon meleg is a szezon legmenőbb csizmája

Nem ez a legnőiesebb csizma, ellenben hihetetlenül praktikus - nem is csoda, hogy tele vannak vele az üzletek! A párnás bokacsizmában még a legkeményebb hidegben is trendik lesztek!

A "párnás csizmák" nagy népszerűségnek örvendenek

A '90-es évek legnépszerűbb cipőihez, a holdjárókhoz hasonlóan a hótaposókra hajazó "puficsizmák", azaz a steppelt párnás csizmák is nagy népszerűségnek örvendenek idén télen. Jó, nem valami csajos darabok, de ultra nőiesen végülis ráérünk öltözködni az év hátralévő időszakában - ebben az extrém hidegben tényleg előtérbe kerül a praktikum. Ezek a pufi bokacsizmák pedig nagyon praktikusak: lényegében teljesen lehetetlenség megfázni bennük és végre nem kell kötözgetni őket úgy, mint hosszú szárú bakancsokat - egyszerűen csak belelépünk és kész!

Ennek örömére összegyűjtöttük nektek a lehető legcsinosabb, legmenőbb bokáig érő puficsizmát, hogy még rendesen ki tudjátok használni őket a télen. A teljes válogatásunkat a cikk alján lévő képre kattintva tudjátok elérni!

A pufis bokacsizmákban az a jó, hogy kényelmesek, praktikusak és a hidegidő miatt (végre) senki sem fog megszólni, ha egy ilyen cipőben vágsz neki a napnak. Bár iskolába és munkahelyre nem praktikus, mert szobahőrmérsékleten nagyon meleged lesz benne; latyakos időben vagy ha több időt töltesz a mínuszokban az átlagosnál, akkor nagy hasznát fogod venni! Mutatunk is belőle pár csajos darabot, nagyon fogjátok kedvelni!

Még több menő párnázott bokacsizmára vagy kíváncsi? Ne habozz, hanem inkább lapozz a lenti képgalériánkba, ahová a szezon legváltozatosabb darabjait gyűjtöttük nektek össze!

H&M Párnázott csizma 9295 Ft A fekete színű pufis bokacsizmákkal nem lőhetsz mellé - lényegében olyanok, mint egy gumicsizma, azzal a különbséggel, hogy kicsit vastagabbak és melegebbek annál. Ha sok fekete nadrágod van vagy nem szeretsz feltűnő cipőket hordani a téli latyakos időben, akkor ez a te darabod lesz - ha sárba, pocsolyába fogsz lépni, az sem fog meglátszani rajta!
Kattints a további képekért!

Nem tudunk szó nélkül elmenni az idei téli szezon legnépszerűbb kiegészítője mellett, hiszen annyira divatos, újító és praktikus, hogy még nem találkoztunk ehhez foghatóval! Mutatjuk is, pontosan miről beszélünk: meglátjátok, odáig lesztek érte!

Leadfotó: Pull & Bear
Fotó: Instagram @hunterboots

Oldalak