Szemtelenül fiatal, stílusos és gyönyörű: Steve Jobs lánya a modellszakma nagy ígérete

Steve Jobs, az évekkel ezelőtt elhunyt Apple-mogul 23 esztendős lánya, Eve két évvel ezelőtt kezdett el modellkedéssel foglalkozni. Eredményei világosan mutatják: remek döntést hozott. Valósággal tündökölt a 2021-es Párizis Divathéten, és mérget vehetünk rá, hogy ez még csupán a kezdete egy ígéretes karriernek.

Fényes jövőt jósolnak neki

Mindenki emlékszik még Steve Jobsra, az Apple társalapítójára. A feltalálóként, üzletemberként és a szórakoztatóipar ikonikus figurájaként ismertté vált Jobs 2011-ben, megrendítően fiatalon távozott az élők sorából, ugyanakkor az utókor szemében máig nem merült feledésbe a munkássága. Lehetséges azonban, hogy nem ő lesz az egyetlen világszerte ismert híresség a Jobs-famíliában: az utóbbi időszakban lánya, Eve is a figyelem középpontjába került. A még mindig szemtelenül fiatal - mindösszesen 23 éves - szépség évek óta foglalkozik modellkedéssel, azonban akkor irányult rá igazi reflektorfény, amikor végigvonult a kifutón a 2021-es Párizsi Divathéten. Eve illusztris társaságba került: Gigi Hadid, Paloma Elsaesser és Adut Akech társaságában vett részt a nemzetközi divatvilág rangos eseményén.

Azonban minden jel arra mutat, hogy ez még csak a kezdet volt az ifjú Jobs-csemete számára. Bizonyos körökben már azt rebesgetik, hogy Eve a modellszakma nagy reménysége, aki előtt hihetetlenül fényes jövő áll. Annyi bizonyos, hogy minden adottsága megvan az áttörő sikerhez: arcátlanul fiatal, dögös, stílusos és hihetetlenül karizmatikus jelenség.

Ábrándos tekintet, gyönyörű szőke hajzuhatag és páratlan erotikus vonzerő: az ifjú Eve minden férfi megtestesült álma.
Kattints a további képekért!

A negyven esztendős műsorvezető még elfoglalt családanyaként is a férfiak kedvence, ám mióta egy párt alkot férjével, Nánási Pál fotóművésszel - na és világra jöttek a sztárpár gyermekei -, a nagyközönség viszonylag ritkán láthatja csábos, a képzeletre keveset bízó, szexi ruhákban a sikeres televízióst. Ördög Nóra most kivételt tett: váratlanul többet mutatott magából, mint amennyit megszokhattunk tőle.

Leadfotó: Instagram/evecjobs

Oldalak