Fashion&Beauty

A '90-es évek legnépszerűbb lábbelije idén télen visszatért divatba

Szeretjük vagy sem, ez a kontroverziális, retro cipőtrend hatalmas visszatérésre készül az idei évben - máris minden menő divatüzlet polcain megtalálhatóak ezek a darabok!

A "holdjáró" cipők nagy visszatérésre készülnek az idei évben

Még annyira nem terjedt el az influencerek és a divatdiktáló fashionisták körében a '90-es évek legnagyobb divatja, azaz a holdjáró cipő - de ez csak idő kérdése, mivel már szinte kivétel nélkül minden üzlet polcán láthatjuk ezt a trendet.

A tavalyi magasított sarokkal és vékony lábszárral rendelkező gumicsizma-láz egyébként még mindig nagyon menő, de már egyre inkább átveszik a szerepet az extrém magas és vastag talpú csizmák, melyek 20-30 éve a "holdjáró csizmák" (azaz moon boots) néven terjedtek el a köztudatban. Össze is gyűjtöttük nektek a hazai kínálat legváltozatosabb holdjáróit, hogy kedvetekre tudjatok válogatni a 2022-es év egyik legnagyobb cipőtrendjének darabjaiból!

Az idei "holdjáró" cipőtrend egyik legnépszerűbb darabja az extra vastag, recézett talpú bokacsizma, melyek közül egyre több színes változat is megtalálható a boltok polcain. Ezek közül a legkülönlegesebb darab a fenti képen látható rózsaszínű talppal rendelkező csizma, melyből citromsárga változat is létezik. Bár nem túl nőies darab, kecsesen járni pedig minden bizonnyal nem lehet benne; ebben a nyirkos, saras időben különösen jó szolgálatot tesz azok számára, akik télen sem szeretnének lemondani a legújabb trendekről.

Az biztos, hogy az év folyamán még sok-sok cipőváltozatot fogjuk ezeket az extra vastag talpakat látni, ezért he tetszik ez a trend, próbáld mi minél hamarabb és legyél te is trenddiktáló nagykövet!

Következzenek a szezon legváltozatosabb holdjáró cipői, amikben idén garantáltan trendi leszel: kattins a lenti képgalériánkra és nézd meg a válogatásunkat!

ZARA Chelsea ankle boots with track soles 19 995 Ft A klasszikus Chelsea bokacsizma újraértelmezett kivitelben, extra magas sarokkal! A tökéletes komfort érdekében sztreccses anyaggal lett megoldva a csizma széle, ezért le sem lehet majd rángatni a lábadról!
Kattints a további képekért!

Egyszerűen nem tudunk szabadulni a steppelt pufikabátoktól - de igazából ezt nem is bánjuk, mert annyira melegek és kényelmesek, hogy legszívesebben örökké viselnénk őket! Kár, hogy a férfiak abszolút nem kedvelik őket…

Leadfotó: Jimmy Choo
Fotó: Bershka

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Fashion&Beauty
Lifestyle
Az összeköltözés egy párkapcsolat jelentős mérföldköve, amely számos változást és kihívást hozhat magával.
Fashion&Beauty
Ahogy beköszöntenek a forró nyári napok, minden nő számára elsődleges szemponttá válik az izzadás minimalizálása. Ilyenkor a feltűzött frizurák válnak a legnépszerűbbé.