Vonzó, akár Sophia Loren - a színésznő ikonikus sminkje újra trend

Sophia Loren minden idők egyik legnagyobb szépségideálja, szexszimbóluma, divatikonja. A lenyűgöző megjelenésű színésznő védjegyévé vált az a bizonyos "cat eye", vagyis macskaszem smink, amely ma számos beauty guru youtuber videóinak adja alapját. Megmutatjuk, hogyan tudod tökéletesen elkészíteni, ugyanis újra trend.

Sophia Loren ikonikus sminkje

Sophia Loren számunkra megtestesíti a nagybetűs nőt. Nem csupán az egyetemes filmtörténet egyik legkiemelkedőbb alakjáról van szó, hanem egy olyan ízig-vérig nőről, aki minden szerepben pozitív példa - tökéletes feleség, családanya, stílusikon és szépségideál. Mi most utóbbi kategóriából közelítjük meg az olasz dívát, hiszen újra trend az általa sokat viselt "cat eye", azaz macskaszem smink, amely a nyár egyik legnagyobb slágere lesz. A megjelenés egyedi, exkluzív, olyan, mint Sophia maga.

"Cat eye", vagyis macskaszem smink

A macskaszem smink nem újkeletű, évek óta bevetik a nők a vonzó szépségtrükköt, amelynek számos formája ismert. Vannak egyszerűbb és bonyolultabb megoldások is - Sophia Loren verzióját valahová a kettő közé tennénk. A nem mindennapi megjelenés ikonikus, feltűnő és azonnal megragadja a tekintetet. Képes átformálni az arcot attól függően, mennyire készítjük el szolidan. A cikk következő bekezdésében találsz egy videót, amely a tökéletes mását mutatja be Sophia sminkjének.

Videó - így készítheted el tökéletesen

Leadfotó: Profimedia - RedDot

Oldalak