A sztárok is csak emberek: Rita Ora ezen a lepukkant helyen vett ruhát - Fotók

A világsztárok is imádnak titokban igénytelenkedni, akárcsak a hétköznapi halandók. Ezúttal a brit énekesnőt, Rita Orát kapták rajta, hogy kifosztott egy ruhaüzletet, melybe más hozzá hasonló híresség talán a lábát sem tenné be.

Ha bálványainkról lehull a cukormáz

Még a legnagyobb világsztárokat is megilleti néhanapján a privát szféra, s amikor már azt hiszik, végre nem követi minden lépésüket a lesifotósok botrányra és pletykákra éhes siserehada, olykor-olykor még az átlagos földi halandókat is megszégyenítő lazulásra, igénytelenkedésre vetemednek. Ezeket a pillanatokat azért szokta imádni a nagyközönség, mert ilyenkor bálványaikról - akikre máskor úgy néznek fel, akár hangya az elefántra - bizony lehull a vastag cukormáz, és "esendő", szinte már átlagos emberi lényekként mutatkoznak, akiket bizony hasonló ösztönök, ingerek és késztetések vezérelnek, mint akárki mást. Az ilyen leleplezések persze nem csupán a "Meztelen a király!" élménye miatt fontosak a publikumnak, hanem pszichológiai szempontból is: tápot ad az önérzetüknek, az önbecsülésüknek, ha azt látják, hogy a sztárok is ugyanolyan kedvteléseknek hódolnak, ugyanolyan ruhákban járnak, ugyanolyan rémesen néznek ki smink nélkül, mint ők.

Rita Ora, a 30 esztendős brit énekesnő jelenleg Ausztráliában tartózkodik, ugyanis hamarosan kezdődik a The Voice című tehetségkutató 2021-es szériájának forgatása - a produkcióban a világsztár zsűritagként vesz részt -, és ha már a távoli szigetországban időzik, Sydney egyik kertvárosi részén meglátogatott egy Désordre Boutique nevű ruhaüzletet, mely első látásra nem hamisítatlan sztárlelőhelynek tűnik. Sőt, valljuk be, még második látásra sem.

Lepukkant ruhaüzletben vásárolt Rita Ora

Fotó: Profimedia - Red Dot

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Oldalak

  • 1
  • 2