Fashion&Beauty

Így lesz belőled sminkguru - 6 trükk, amivel megkönnyítheted az életed

Valószínűleg mindannyiunknak vannak már bevett praktikái és az évek során kikísérletezett sminktrükkjei, amik gyorsabbá teszik a reggeli készülődést. Mi összegyűjtöttünk hat tippet, amivel igazi sminkguruk lehetünk.

Gyufa és öngyújtó

A tűz nem csak a kettétört rúzs újraformázásakor jöhet jól, de a túl kemény szemceruza hegyét is érdemes pár másodpercre hő hatásának kitenni, majd hagyni kihűlni, hisz így felpuhulhat a kemény belső rész.

A fehér szemceruza titka

A fehér szemceruza nem csak a belső szemzugba felkenve növelheti a szemek méretét, de a színes szemhéjpúderek felvitelében is segítségünkre lehet.

A kifesteni kívánt részt satírozzuk át a ceruzával, majd ezután erre az alapra vigyük fel a nedves applikátor segítségével a festéket, mely így nem csak jobban tapad, de a színe is erősebbnek hat majd.

A tökéletes cicaszem

Bármilyen őrült ötletnek is tűnik, fogj egy kanalat és annak az ívének segítségével húzd meg a cicás szemet. A kanál nyelével az egyenes részt is ki tudod húzni, majd a köztes részt csak be kell satíroznod.

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Emma Ferrer az idő múlásával egyre inkább hasonlít világhírű nagymamájára, szépség tekintetében pedig már most utolérte őt.
Sztárok
A Neveletlen hercegnő-filmek Clarisse Renaldi királynője a mai napon ünnepli 88. születésnapját, nemrégiben pedig friss fotók is készültek a rég nem látott, legendás filmcsillagról.
Home&Design
Az új, szezonális lakberendezési trendek közül a szőnyegen szőnyeg stílus lesz az egyik legnépszerűbb. Mutatjuk, hogyan alkalmazhatod, hogy a lehető legmutatósabb legyen.