Ha szeretsz sminkelni, ezt a programot neked találták ki: jön a Sminkesek éjszakája

Magyarországon második alkalommal kerül megszervezésre november 20-án az a hagyományteremtő kezdeményezés, amely a sminkes szakma szépségét és sokoldalúságát mutatja be: bepillanthattok a műhelyek kulisszatitkaiba, egy csillogó és izgalmas világba, ahol igazi kőkemény munka zajlik!

A sminkesek éjszakája

A Sminkesek éjszakája egy évről évre dinamikusan növekvő eseménysorozat, ahol kinyílnak a stúdiók, a sminkes műhelytitkairól fellibben a függöny, és jobbnál jobb programokkal várják a sminkmesterek az érdeklődőket. Céljuk a szakma népszerűsítésén túl, az, hogy a sminkiskolák, sminkmesterek részére kommunikációs platformot, megjelenési lehetőséget biztosítsanak, professzionális marketing, és PR támogatással. Az Inglot bízik abban, hogy a szakma megismertetésével új érdeklődőket tudnak bevonzani a szakmába: legyen szó azokról, akik eddig nem mertek sminkes szolgáltatást igénybe venni, vagy azokról akik szívesen meg is tanulnák a szakmai csínját-bínját.

2020-as pandémia alatt szervezett Online Sminkesek Éjszakája első sikerén felbuzdulva idén is számtalan újdonsággal készülnek, és kilépnek az online keretek közül. Egy egész estés programsorozatra invitálnaj minden érdeklődőt, melynek koronája terveik szerint egy fantasztikus nemzetközi előadás, és egy fergeteges hangulatú közös buli lesz, a sminkszakma krémjének!
Sminkelés Inglot

Lapozz a folytatáshoz!

Oldalak

  • 1
  • 2