Sminkhibák, amiket még a férfiak is észrevesznek

A smink segít kiemelni vonzó vonásainkat és elrejteni hiányosságainkat. Ezért fontos tudni, hogyan kell helyesen alkalmazni, valamint hogyan kell használni a megfelelő mennyiséget és a megfelelő terméket a bőr típusának és tónusának megfelelően. Ennek ellenére hajlamosak vagyunk elkövetni bizonyos hibákat, amelyek miatt egészen másképp nézhetünk ki, mint amilyenek lenni szeretnénk.

Sminkes hibák, amelyeket még a férfiak is észrevesznek

Túl világos korrektor

A korrektor lényege, hogy kiemel bizonyos területeket az arcon, ezáltal üdévé és fiatalossá varázsolja a megjelenésünket. Ha azonban nem a megfelelő árnyalatot választjuk a bőrtónusunkhoz, akkor nevetségessé válhatunk. A szakemberek azt javasolják, hogy igazítsuk mindig az alapozóhoz a színt, és ne legyen több árnyalattal eltérőbb háromnál.

Mattító termékek

A mattító púderek és más termékek jól jönnek - főként nyáron -, ha a "T-zónát" szeretnénk például olajmentessé tenni, viszont ha túl sokat használunk ezekből, akkor öregíthetnek és a fiatalos külsőnek lőttek. Csak keveset vigyél fel az említettekből, hogy megmaradjon a fiatalos és üde megjelenésed.

Bronzosító - túl sok

A bronzosítóra ugyanaz vonatkozik, mint az előző két termékre. Ha túl sötét, tehát nem a jó színt választod, rettenetesen öregíthet, ha pedig sokat viszel fel belőle, buta lesz a végeredmény, természetellenes és a legkevésbé sem vonzó.

Cikkünk folytatódik...

Fotók: Pexels

Oldalak

  • 1
  • 2