Fashion&Beauty

Sminkeltávolítás lépésről lépsére, amivel fiatalos marad az arcbőröd

A helyes arctisztítás évtizedekkel teszi az arcot fiatalabbá.

Arctisztítás

A smink használata elengedhetetlen, hiszen az alapozó és a szempillaspirál nélkül szinte már meztelennek érezzük magunkat. Sminkelésnél azonban nem csak a megfelelő felvitel, de a smink lemosása és az alapos arctisztítás legalább ilyen fontos, ha fiatalon akarjuk tartani a bőrünket. A sminkmaradékok nem csupán gyulladásokhoz és bőrhibákhoz, de ráncokhoz is vezethetnek, így sok múlik a rutinunkon. Hogy minél tovább élvezhesd bőröd kortalanságát, most elhoztuk azt az ötlépeses sminkeltávolító rutint, amivel megőrizheted annak szépségét.

A lépésekért lapozz a következő oldalra!

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Mivel több mint 200 napja nem volt telitalálatos szelvény, immáron nem kevesebb, mint 6,45 milliárd forint várja a játékosokat - derült ki a Szerencsejáték Zrt. tájékoztatásából.
Egészség
Sokan nem is sejtik, de a konyhájukban ott lapul egy valódi csodaszer, melynek egészségünkre nézve olyan jótékony hatásai és tulajdonságai vannak, melyek csak kevés más fűszerről mondhatók el.
Fashion&Beauty
A L'Oreál Paris nagyköveteként is tevékenykedő amerikai színésznő egy rövid, ám annál hatásosabb videóban vállalkozott a jelképértékű cselekedetre.