Ez menő: tornacipőre és nadrágra cserélte le a stewardessek szettjét ez a légitársaság

Az év legmenőbb tettjét hajtotta végre ez a légitársaság: modernizálta a stewardessek öltözékét, hogy ezentúl ne kelljen hosszú órákon át kiskosztümökben és magassarkú cipőkben dolgozniuk!

Kényelmetlen kiskosztümök helyett végre sportcipőben dolgozhatnak a stewardessek

A SkyUp nevű ukrán légitársaság idén nyáron gondolt egyet és alaposan áttervezte a légiutaskísérőik öltözékét: kényelmetlen magassarkúk helyett divatos és komfortos sportcipőt, a klasszikus miniszoknya és kiskosztüm helyett pedig laza blézer-nadrág kombinációt hordhatnak a stewardesseik, melyekben sokkal kényelmesebb még maga a munka is. Az biztos, hogy ilyen jó még soha nem lehetett náluk lenni légiutaskísérőnek - épp ezért, nem is csoda, hogy a többi légitársaság dolgozói irigykednek a SkyUp-nál dolgozó stewardessek új szerelésére...

A légitársaság dolgozóinak egyébként a képen látható dögös narancssárga kiskosztüm volt a kötelező viselet, szeptembertől viszont alaposan átmodernizálták az egész céget - így a stewardessek öltözékét is.

Kíváncsi vagy arra, hogy milyen menő és divatos szerelésben dolgoznak ennél a légitársaságnál a stewardessek? Kattints a következő oldalra és megmutatjuk!

Fotó: SkyUp

Oldalak

  • 1
  • 2