Fashion&Beauty

Az őszi szezon legdivatosabb blézerei – most garantáltan megtalálod a neked valót

Vannak a trendek, melyek mindig változnak és vannak a klasszikus értelemben vett stílusos darabok: a blézer ilyen.

Igazi örök klasszikus, ami soha nem megy ki a divatból

Hiába is próbálnánk tagadni: a blézer egy olyan kulcsfontosságú, alapvető ruhadarab egy nő életében, mely egy életszakaszban sem hiányozhat abból a bizonyos álomgardróbból. Lehet az egy elegáns, egy válltöméses, egy fekete, egy fehér, egy színes, egy gombos, egy lezser, egy cipzáros vagy esetleg egy lágyan a vállra omló darab is – ez igazából ez teljesen mindegy, hiszen a blézer minden szezonban és minden alkalommal öltöztet!

Remekül kombinálható szoknyával, farmerrel és élére vasalt, irodai nadrággal, ahogyan magassarkú cipővel, tornacipővel és csizmával is lehet ízlésesen viselni – az egész csak attól függ, hogy pontosan milyen színű és szabású darabot választasz, mert ahogyan a legtöbb ruhadarab, úgy a blézer is nézhet ki nagyon jól és nagyon rosszul is egy őszi szetten belül.

Ahhoz, hogy te is fel tudd mérni, melyik fazon áll jól a testalkatodon és milyen típusú blézer illik a legjobban a személyiségedhez, érdemes felpróbálnod néhány darabot; de online is szemügyre tudod venni a legnépszerűbb fazonokat. Ehhez segítségül most kiválogattuk az idei őszi szezon legstílusosabb blézereit (lazát, elegánsat, egyszínűt, rövidet, gombosat, extrém mintásat stb.), hogy a lehető legjobban át tudd tekinteni a jelenlegi hazai kínálatot!

H&M

Az idei szezon egyik legstílusosabb blézere kétségkívül a képen is látható lezseren elegáns, púderrózsaszín darab, melyet a hagyományos blézerrel ellentétben nem gombokkal, hanem egy anyagában és árnyalatában is pontosan illő vékony kis övvel szoríthatunk lágyan össze a derekunkon. Ez a cseppet sem hétköznapi blézer egyszerre nyújtja, keskenyíti és lágyan takarja a felsőtest kényesebb részeit; különleges, enyhén hosszított szabásának köszönhetően pedig nemcsak élére vasalt nadrághoz vagy farmerhez viselhető, hanem egy jeggingsszel vagy egy bőrhatású leggingsszel is remekül mutat. H&M Púderrózsaszín blézer övvel 11,995 Ft

Most összegyűjtöttük nektek az idei ősz legváltozatosabb blézereit a hazai kínálatból, hogy garantáltan megtaláljátok a személyiségetekhez, az ízlésetekhez és a testalkatotokhoz leginkább illő fazont. A válogatásért kattintsatok a képgalériánkra!

Massimo Dutti Double-breasted 100% linen blazer 49,995 Ft
Kattints a további képekért!

Mindenben ruhából a legkülönlegesebbet keresed? Jó helyen jársz, mert idén ősszel a boltok tele vannak extravagáns darabokkal, melyek egy csapásra feldobják az öltözékedet!

Leadfotó: ZARA
Fotó: H&M

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
Jennifer Lopez egy igazi divatikon, és a tökéletesen összeválogatott szettjeiben mindig ragyog.
Egészség
Bár mindannyian tudjuk, hogy a gyümölcsök nagyon egészségesek, valójában több tévhit kering a fogyasztásukkal kapcsolatban, mint gondolnád.
Lifestyle
Talán nem túlzás kijelenteni, hogy a rántott camembert az az étel, amit kivétel nélkül mindenki szívesen fogyaszt – elkészíteni azonban már jóval kevesebben szeretik, hiszen igencsak macerás folyamat...