Kihullott minden haja, ma a világ legfelkapottabb modelljeinek egyike ez a gyönyörű nő

A gyönyörű arcú lány nem hagyta, hogy a kopaszsága az álmai útjába álljon – Jeana Turner ma már a világ legtöbbet foglalkoztatott fürdőruha modelljeinek egyike.

Nem ismer lehetetlent

A 28 éves Jeana Turner kemény fába vágta a fejszéjét, mikor a 165 centiméteres magasságával elhatározta, hogy a világ legkeresettebb modelljeinek egyike lesz: azonban nem az alacsony testalkata miatt nem volt önbizalma a szakmához, hanem azért, mert olyan súlyos autoimmun betegséggel rendelkezik már kiskorától kezdve, melynek következményeként szinte teljesen kihullott a haja.

„Nagyon sok ember mondta, hogy meg se próbáljam az egészet, mert csúnya vagyok.” – vallotta be Jeana, akinek az alopecia areata nevű autoimmun betegsége miatt először csak foltokban, később pedig teljesen kihullott a haja. „Először csak pénzérme nagyságokban kezdett el ritkulni a hajam – ekkor 8 év körül lehettem – később viszont már hajat mosni sem mertem, mert egyre nagyobb foltokban hullott ki a hajam. 12 éves koromra teljesen kopasz lettem. Valószínűleg genetikai betegség, de még ma sem tudják pontosan az okát, hogy mitől alakult ez nálam ki.” – meséli a topmodell.

A betegség jelenleg gyógyíthatatlan, a következményeként létrejött folytonos hajvesztést pedig semmilyen csodaszer sem tudja gyógyítani, ezért azok hölgyek, akik ebben a betegségben szenvednek, előbb-utóbb parókát lesznek kénytelenek viselni – így tette Jeana is, amiből viszont egy idő után elege lett.

Kíváncsi vagy, hogyan fest haj nélkül, sikeres modellként Jeanna? Kattints a következő oldalra és megmutatjuk!

Fotó: Instagram

Oldalak

  • 1
  • 2