Skinimalizmus: így egyszerűsítsd a bőrápolási rutinod

A rengeteg fantasztikus bőrápoló termék és új szépségápolási márkák megjelenésének köszönhetően könnyen elveszhetünk a bőség zavarában. A napi bőrápolási rutinunk pedig pillanatok alatt válhat bonyolulttá és hosszadalmas műveletté. De itt az új szépségápolási irány - a skinimalizmus.

Minimalista arcápolási rutin

Legtöbben beleesünk abba hibába, hogy egy-egy csodaszép csomagolású szépségápolási újdonság annyira megtetszik, hogy teljesen feleslegesen beruházunk rá, majd ott porosodik a többi kellék mellett a fürdőszoba polcán. Kész múzeumi gyűjteményt halmozunk fel feleslegesen. Lehet, hogy mi a tízlépéses szépségápolási rutinban hiszünk, de az egészséges bőr nem feltétlenül igényel ennyire időigényes ápolási rutint. Íme, néhány tipp azoknak, akik minimalizálnák a napi bőrápolási rutinjukat, miközben szeretnék maximalizálni az eredményt.

arcápolási rutin nőknek foreo luna 3

Tudd, hogy mi a célod a bőröddel!

Amikor új terméket keresel, először azzal kezdd, hogy átgondolod, mi is igazából a bőrápolási rutinod célja. Ragyogóbb, simább vagy kevésbé zsíros bőrt szeretnél? Miután már tudod, mi a kívánt cél, nézz utána az összetőknek, amelyek segíthetnek, hogy elérd a kitűzött eredményt. Ezután indulhat a beszerzés. Ezzel megoldhatod, hogy csak azokat a termékeket vásárold meg, amikre valóban szükséged van, és ne legyen több felesleges porfogó a fürdőszobádban.

Voksolj a minőségre a mennyiség helyett!

Gyakran megesik, hogy még van krém a tégelyben, de már vettél is egy újat, hogy bevesd, mert a régivel nem érted el kívánt eredményt. Ha ismered az összetevőket, nem fogsz ebbe a hibába esni és a mennyiség helyett a minőséget választod.

Szóval ahelyett, hogy 3 különböző márka termékét gyűjtöd be, inkább egyet vegyél, amiben a számodra fontos összetevő magas koncentrációban megtalálható. És legyél hűséges a kiválasztott márkához! Add meg az esélyt a bőrápoló termékednek, hogy legyen ideje megmutatni, mit tud.

Tartós szépségápolási termékeket válassz!

Ha a tartós és minőségi termékekre szavazol, egy FOREO LUNA készülék kihagyhatatlan lesz a napi szépségápolási rutinodból, mert egy valóban profi arctisztító készülék. Míg a bőrápoló termékek idővel elfogynak, és újabbat kell venni, a szépségápolási eszközök hosszú évekig téged szolgálnak majd. Például a LUNA 3 egy forradalmi beauty-tech eszköz, amely akár 10 évig is melletted marad, mint a leghűségesebb partnered. Az orvosi minőségű szilikonból készült eszköz a T-Sonic pulzálás segítségével eltávolítja a pórusokból a szennyeződések és baktériumok akár 99,5%-át.

A másik „csoda” eszköz, amely tökéletesen illeszkedik az egyszerűsített bőrápolási rutinhoz, a világ első, FDA által jóváhagyott orvosi mikroáramos készüléke. A formatervezett BEAR készülék Anti-Shock rendszerrel kombinálja az öregedésgátló mikroáram technológiát a T-Sonic masszázzsal, így biztonságosan és hatékonyan edzi és az arcod és a nyakad 65+ izmát, profi erőbedobással a tartós eredményekért.

foreo szérum bear fukszia

A FOREO termékeket a Notino.hu webáruházában vásárolhatod meg.

Oldalak