Fashion&Beauty

Ő a Skechers hazai nagykövete - világsztárokhoz csatlakozik Csobot Adél

Lelepleződött a Skechers hazai nagykövetének személye, aki nem más, mint Csobot Adél. Az énekesnő, színésznő és televíziós személyiség most új fejezetet nyit a The Comfort Technology Company® életében - ezúttal hazánkra fókuszálva. A fantasztikus felkérésről a Femcafe-nak is mesélt.

Sokoldalú személyiség a Skechers-nél

Csobot Adél mindig is az a nő volt, aki sokak számára inspiráló lehet: karriert épít, neveli gyermekeit és közben fantasztikusan néz ki. Karrierje az X-Faktor tehetségkutatóból indult mint versenyző, s később mentor. Az évek során sokoldalú művésszé és médiaszemélyiséggé vált, emlékezetes előadásaival és magával ragadó személyiségével elnyerte a közönség szívét. Sikeres karrierje mellett odaadó anyuka és igazi influencer, ami tökéletes összhangban van az innovatív kényelmi megoldásairól ismert Skechers-szel.

Adél most csatlakozik a Skechers globális nagyköveteinek illusztris sorához, olyan ikonikus személyiségek mellé, mint Snoop Dogg, Mr. T, Ashley Park és Sugar Ray Leonard. Ezek a hírességek mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a Skechers változatos termékkínálata, köztük a Skechers Hands Free Slip-ins®, a Skechers Arch Fit®, a Skechers Max Cushioning® és a Skechers Air-Cooled Memory Foam® technológiák még ismertebbé váljanak.

Te lettél a Skechers nagykövete, hogy jött a felkérés?

"A tavalyi év végén a Skechersnek lehetősége nyílt Magyarországon egy nagykövet felkérésére, amit nagyon nagy örömmel fogadtunk. Boldogan igent mondtam annak reményében, hogy szuperül át tudjuk adni az üzenetet a magyar vásárlóknak, hogy ha a kényelmet szeretnék választani, akkor a Skechers egy jó opció."

Tökéletes nagykövet

Csobot Adél a Skechers hazai nagykövete - Femcafe Petar Dulic, a Skechers Magyarországi és Közép-Kelet-Európai igazgatója is elismerően nyilatkozott az együttműködésről: "Csobot Adél igazi példakép Magyarországon, sokszínűségével gazdagítja a Skechers családot. Képessége, ahogy kapcsolatot teremt közönségével, tökéletes nagykövetté teszi őt. Miközben bővítjük jelenlétünket Magyarországon, Adél kétségkívül arra ösztönözheti a fogyasztókat, hogy megtapasztalják a kényelem és a stílus azon egyedülálló keverékét, amelyet a Skechers kínál."

A kampányfotózás, illetve az ahhoz kapcsolódó egyéb tartalmak gyártásához nem akármilyen helyszínt választott a márka, ami a magyarországi nagykövet számára is csupa izgalmat tartogat:

Most fogsz először Los Angelesbe utazni, ott lesz a kampányfotózás, illetve a tartalmak gyártása; mire számítasz, milyen események, élmények fognak ott érni?

"Nagyon izgatott vagyok, most megyek először az Egyesült Államokba, és nyitottan állok hozzá. Bízom abban, hogy szuper profi csapattal fogok kint dolgozni. Kíváncsi vagyok az amerikai rezgésre - izgalmas lesz!"

Az üzenet, amivel azonosulni lehet

A Skechers kollekciói a divatdaraboktól a kényelmes sportcipőkig minden stílust lefed. A cipőik között találunk vidám, vibráló színű, valamint egyszerűbb, letisztult fekete és fehér modelleket is. Ezt a sokféleséget hirdeti a márka, miközben cipői tervezésekor nem feledkezik meg a maximális kényelemről és a funkcionalitásról sem. Ezek az értékek Adéltól sem állnak távol:

A Skechers értékei, illetve amit a Skechers képvisel, az mennyire áll hozzád közel, mennyire tudsz ezzel azonosulni?

"Azért is vállaltam ezt a feladatot, mert közel állnak hozzám a Skechers értékei és üzenetei, aminek középpontjában leginkább a kényelem, a komfort áll. A hétköznapok menedzselése egy jó cipőben, egy kényelmes cipőben - ez maximálisan közel áll hozzám."

Végül nyertünk egy kis betekintést arról is, hogy a széles felhozatalból melyik típus az új nagykövet személyes kedvence.

Melyik a kedvenc színed, illetve fazonod a Skechers cipőkből?

"Több is van; azonban én is most ismerkedem igazán a Skechers-szel, például ezt a cipőt, amit láttok most rajtam, tökre kedvelem, szeretem. Letisztult és egyszínű, és tényleg nagyon kényelmes!

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Fashion&Beauty
Lifestyle
Rengeteg bizarr dologról számolnak be azok, akik Magyarországon megpróbálják visszaváltani a műanyag palackokat. Inkább katasztrofálisan indul ez az egész, mint gördülékenyen.
Home&Design
Nincs megállás, és még több pokoli nap vár ránk sajnos az időjárás előrejelzés szerint. Nehéz meglenni klíma nélkül, de figyelnünk kell arra is, hogy ez az időszak ne dobja meg nagyon a...
Sztárok
Noha a címlapokon ma már inkább fia, Charlie Sheen szerepel, a filmtörténelem szempontjából mégis Martin Sheen alkotott maradandóbbat, hiszen olyan klasszikus alkotásokban játszott, mint az...