Fashion&Beauty

Sissi életét megkeserítette ez a testrésze, vérfagyasztó módon küzdött a szépségért

Izgalmas tények a legszebbnek tartott királynéról, melyeket nem olvashatunk a történelemkönyvekben.

Rögeszméjévé vált a tökéletes test

A legszebb európai uralkodónőnek tartották Sissit, azaz Erzsébet királynét. Arról azonban senki nem beszél, mennyire nagy árat fizetett érte. Akkoriban nem voltak még kellemes, luxus szépészeti beavatkozások, más, sokkal drasztikusabb módszerekkel éltek azok a nők, akik tökéletes külsőre vágytak. Még jobban igaz ez azok a nők körében, akik előkelő körökben mozognak vagy valamilyen ranggal rendelkeznek, ugyanis a hatalmas nyomás nehezedett rájuk, a külsejük miatt is. Nem csoda, hogy Sissi szinte belebetegedett abba, hogy mindig tökéletes legyen, most pedig eláruljuk, mit utált magán a legjobban, és milyen drasztikus trükköket alkalmazott kinézete érdekében.

Már egészen kiskorában önbizalomhiánnyal küszködött, ugyanis számtalan megjegyzést kapott fiús, erős testalkatára - nem csoda, hogy a gyermekkort egy életen át tartó diéta követte. 172 centiméteres magasságához csupán 48 kilós testsúly és 50 centiméteres derék párosult, amelybe szinte lehetetlen belekötni, ám ő örökké elégedetlen volt magával. Annyira mániákusan szeretett volna tökéletes testet, hogy még egy bordásfalat is rakatott a hálószobájába, ahol naponta minimum 1 órát edzett. Sokan pletykálnak arról, hogy kivetette két bordáját is, ám ezt soha senki nem erősítette meg. Azt viszont igen, hogy egyenesen fullasztó fűzőket hordott, amely egész nap kényelmetlen volt számára.

Azt is eláruljuk, mit utált magán a legjobban a Erzsébet királyné!

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A megemelkedett rezsiárak mellett sorra húzzák le a redőnyt éttermek és üzletek is, hiszen nem tudnak annyi bevételt termelni, hogy túléljenek. Ez azt is jelenti, hogy tömegek veszítik el az...
Lifestyle
Innentől kedve a cégeknek lehetősége van euróban vagy amerikai dollárban befizeti az iparűzési adót.
Sztárok
Tolvai Reni bevállalós videót közölt Instagram oldalán, azonban a követői nem nézték jó szemmel az énekesnő viselkedését.