Ezektől az ételektől borzasztó testszagod lesz - mellőzd őket

Kellemetlen következménye lehet, ha nem figyelsz oda arra, mit tartalmaz a napi menüd. Nemcsak a gyomrodra van hatással amit beviszel.

Mellőzd őket, ha fontos eseményre készülsz

A szépségápoláshoz és az ápolt megjelenéshez szorosan hozzátartozik a kellemes illat, a semleges testszag. Sajnos, sokszor hiába használunk illatosabbnál illatosabb dezodorokat és parfümöket, tisztálkodunk rendszeresen, alaposan - ez is kevés ahhoz, hogy elnyomjuk a kellemetlen szagokat. A táplálkozás is nagyban befolyásolja, milyen illatot árasztunk, most megmutatjuk, mely zöldségek azok, amelyeket kerülni kell, ha nem akarunk kellemetlen szituációba keveredni.

Spárga

Az első zöldség a listán a spárga, amelynek emésztése során kéntartalmú vegyület szabadul fel a testünkben, ez pedig kellemetlen szagokhoz vezet. Alapvetően annyira nem népszerű étel, általában nem tartozik a napi menübe, de ha különleges alkalmakkor fogyasztod szívesebben, számolj a nem kívánt következményekkel.

Spárga

Paradicsom

Charles Stewart kutató fedezte fel a hasonlóságot a kellemetlen verejték és a szárított paradicsomos olaj illata között, aztán bebizonyította, hogy ez a zöldség valóban közrejátszik az elviselhetetlen illatokban. A terpén nevű anyag a ludas, hiszen azok az ételek, amelyekben ez fellelhető, gyakran okoznak elviselhetetlen testszagot.

Paradicsom

További kellemetlen testszagot okozó ételekért kattints!

Fotók: Pexels.com

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!