Fashion&Beauty

Nemcsak az esküvőre szól - itt a 2021-es Nora Sarman menyasszonyi ruha kollekció

Ki mondta, hogy csak egyszer lehet felvenni a fehér ruhát?

A színvonalból nem enged

Megérkezett a 2021-es Nora Sarman esküvői ruha kollekció, és bátran állíthatjuk, az egyik legsikeresebb magyar tervező most sem okozott csalódást. Érzékenység, extremitás, elegancia, báj, romantika - minden megtalálható a legújabb modellekben. A tervező folyamatosan újat mutat, hihetetlen, de már hetedjére rukkol elő egy végtelenül egyedi kollekcióval.

Íme a kollekció, Sármán Nóra tervező szavaival kiegészülve:

"Idén nem kellett sokat gondolkoznunk az új kollekció nevén, mert egyfajta összegzése lett a Nora Sarman márka eddigi éveinek. Ez a hetedik esküvői ruha kollekciónk, hihetetlen sok munkánk van az eddigi években, szép lassan kiforrt a márka saját világa, sok minden történt velünk, idén új showroomba költöztünk."
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Nora Sarman

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
A Y2K divat, más néven a "Z generációs" divat az utóbbi években egyre népszerűbb lett.
Utazás
Közepes, 5,3-as erősségű földrengés volt kedden este Románia nyugati részén, a magyar határ melletti Arad megyében - közölte kedden este a román Országos Földtani Intézet (INFP).
Sztárok
Vecsei H. Miklós a Sunday Brunch c. műsor vendége volt, ahol többek között a Vígszínház és Eszenyi Enikő botrányáról is beszélt, valamint elmondta véleményét az intézmény jelenlegi vezetőjéről,...