Ízekre szedtük Sarah Jessica Parkert - Stylistunk kielemezte a divatikon stílusát

Sarah Jessica Parker, ismertebb nevén Carrie Bradshaw, a Szex és New York televíziós sorozat után vált ikonikus sztárrá. Azóta már két filmet is csináltak a széria folytatásaként, így sokan onnan ismerik Carrie stílusát. Megosztó karakter, és én bármennyire is próbálom kritikus szemmel nézni, valahogy nem tudok róla rosszat írni.

Divatmagazinok hasábjain

Mindig megnyerő külseje van, tipikusan az a nő, akire ha egy zsákot húznak, feldobja egy tűsarkúval és egy nyakékkel, majd mindenki rohan az üzletekbe zsákot venni, és abban menőzni. A most következő színésznő stílusát elég nehéz kritikus szemmel néznem, mert egy igazi stílusikon, éppen ezért bármit visel az biztos, hogy divattá válik. A vezető divatmagazinok csak úgy versengenek a színésznő kegyeiért, amit nem csodálunk, hiszen megjelent fotósorozatai rendkívül magával ragadóak. Imádja a kamera és természetesen a stáb is, mert nincsenek sztár allűrjei, megmaradt embernek és ez a természetessége átjön a képeken is.

A tervezők is imádják

Nemcsak a divatmagazinok, hanem a nagy divatházak is odavannak érte, ha Sarah Jessica Parker viseli ruháikat. Legyen szó Westwood-ról, McQueen-ről, Dior-ról, vagy Oscar de La Renta-ról, bármelyik stílusú ruha természetesen áll rajta.

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Oldalak

Szólj hozzá Te is!