Fashion&Beauty

Salma Hayek felvette a legdögösebb vörös ruhát, ami létezik

Salma Hayek ismét lekörözött mindenkit a vörös szőnyegen. Az 56 éves színésznő egy káprázatos ruhában ünnepelt.

Csodálatosan festett

November 15-én tartották a GQ magazin évente megrendezett Men of the Year gáláját, ahol olyan inspiráló embereket díjaznak, akik a kultúra különböző területein hatalmas sikereket értek el. Az eseményen rengeteg híresség tiszteletét tette, például Salma Hayek is jelen volt. Ha valakinek, akkor a színésznőnek tényleg nagyon jól áll a piros: többször bebizonyította, hogy ez abszolút az ő színe, gyakran választott ilyen ruhát a vörös szőnyeges megjelenései alkalmával. A mostani darab is egy különleges ruhakreáció volt, de a sminkjéről is érdemes említést tenni. A Vivienne Westwood selyemruhát egy erősebb sminkkel dobta fel: fekete és barna szemhéjpúdert, és matt nude árnyalatú rúzst viselt.

Mutatjuk, hogy mennyire dögös volt a színésznő:

Salma Hayek szinte egyáltalán nem öregszik. Az 56 éves színésznő gyönyörű volt a GQ eseményén, ez a smink pedig különösen jól áll neki.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
Irina Shayk egy nagyon különleges összeállításban jelent meg a vörös szőnyegen a minap.
Egészség
Ez a szervünk az, ami felelős testünk méregtelenítéséért, így egészségünk érdekében jobban tesszük, ha nem mérgezzük szándékosan!
Utazás
A rétegfelhőzet zsugorodik, a látási viszonyok javulnak, és bár komolyabb mennyiségű csapadék nem várható, melegünk bizony ma sem lesz.