Fashion&Beauty

Catherine Zeta-Jones mindenkit lesöpört a vörös szőnyegen: a színésznő olyan gyönyörű volt, hogy arra nincsenek szavak

Catherine Zeta-Jones lenyűgözte a közönséget a Wednesday című sorozat premierjén: olyan bámulatosan festett a vörös szőnyegen, hogy csakis szuperlatívuszokban tudunk beszélni róla.

Kortalan szépség

Michael Douglas felesége, az 53 éves Catherine Zeta-Jones messzi földön híres hibátlan külsejéről: nagyon fiatalon felfedezték, és azóta is a világ egyik legvonzóbb nőjeként tartják számon. Szépsége az idő múlásával sem fakult, sőt, bátran kijelenthetjük, hogy a színésznő szinte semmit sem változott az 1990-es debütálása óta. Különlegessége főként abban rejlik, hogy sosem harcolt görcsösen a korosodás ellen, büszkén viseli a ráncait, éppen ezért mind a mai napig kiemelkedik a világsztárok közül természetes bájával és méltóságteljes eleganciájával. A Zorro legendája, a Briliáns csapda és a Terminál sztárjának sikerült rámutatnia, hogy egy nő az ötödik X felett is lehet pontosan olyan vadító és bombázó, mint fiatalon, s mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy nemrég egy káprázatos estélyiben nyűgözött le mindenkit a vörös szőnyegen.

Lapozz a cikk folytatásáért!

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Rengeteg lakberendezési tárgy közül választhatsz, hogy feldobd az otthonod, ezért fontos tudni, hogy mely stílusokat érdemes elkerülni.
Fashion&Beauty
Irina Shayk egy nagyon különleges összeállításban jelent meg a vörös szőnyegen a minap.
Egészség
Ez a szervünk az, ami felelős testünk méregtelenítéséért, így egészségünk érdekében jobban tesszük, ha nem mérgezzük szándékosan!