Fashion&Beauty

Eva Mendes elkövette a világ legnagyobb divatbakiját

Valószínűleg senki számára nem ismeretlen az az általános divatbaki, hogy zoknit és szandált/papucsot nem viselünk együtt.

Kiállt egy jó ügy mellett

Persze a divatvilág manapság szinte mindent megenged, olyan merész színpárosításokat láthatunk a kifutókon, és olyan kombinációk jelennek meg, amelyek régen tabunak számítottak. Most Eva Mendes is elkövetett egy ilyen stílusbakit, de egyébként jó oka volt rá. A színésznő egy jó ideje kerüli a nyilvánosságot, alig láthatjuk nagyobb eseményeken, csak néha teszi tiszteletét egy-egy jeles alkalmon. A tegnapi is éppen ilyen volt: egy jótékonysági rendezvényen vett részt a színésznő. A McDonalds egyik programja az olyan családokat támogatja, ahol sérült gyermekek élnek. Eva Mendes elment találkozni néhány ilyen családdal, hogy támogatást nyújtson, és követőit is arra ösztönözze, hogy jótékonykodjanak.

Lapozz a fotóhoz!

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Rengeteg lakberendezési tárgy közül választhatsz, hogy feldobd az otthonod, ezért fontos tudni, hogy mely stílusokat érdemes elkerülni.
Fashion&Beauty
Irina Shayk egy nagyon különleges összeállításban jelent meg a vörös szőnyegen a minap.
Egészség
Ez a szervünk az, ami felelős testünk méregtelenítéséért, így egészségünk érdekében jobban tesszük, ha nem mérgezzük szándékosan!