Fashion&Beauty

Mindenki erre volt kíváncsi: Nagy titkot árult el Rúzsa Magdi

Új kihívások elé néz Magyarország egyik legnépszerűbb énekesnője, aki egy régi titkát is elárulta.

Magyar divatmárkának segít

Ahogy arról már korábban is írtunk, időtálló stílusú, hazai tervezésű márkaként tört be a magyar piacra a KINCSEM, melynek megalapítását a többszörösen díjnyertes legendás magyar versenyló inspirálta. A hazai tervezés előnye, hogy a vásárlók visszajelzéseit rugalmasabban tudják beépíteni a termékfejlesztésbe, másrészt pedig lehetőséget ad, hogy a leghitelesebb magyar sportolók és művészek közreműködésével együtt alakítsák a kollekciókat. Elsőként Rúzsa Magdi énekesnővel működik együtt a márka, a hosszútávú közös munka túllép azonban a nagyköveti feladatokon.

„Sokan emlegetik, hogy a Megasztárban mezítláb énekeltem a színpadon. Ennek nagyon prózai az oka, így volt a legkényelmesebb. Azóta is fontos a számomra, hogy a színpadon komfortosan érezzem magam, de szeretem, ha a cipő az egyéniségemet is tükrözni. Mi nők szeszélyesek vagyunk, nem minden nap ugyanaz a fazon áll közel a szívünkhöz, de ebben a kollekcióban minden napra találhatunk alternatívát” - mondta az eseményen Magdi, aki azt is elárulta, hogy súlyos cipő- és kalapfüggő.

kincsem cipő rúzsa magdi magyar márka

Az aranytorkú énekesnő számára hivatása mellett a lovaglás is nagy szerelem. Mivel az alkotóerő és hitelesség egyaránt fontos a márka szellemiségében, így Magdira a kollekció alakításában hosszú távon számítanak.

Emlékszel még Magdi fellépésére a Megasztárban? Lapozz és nézd meg a videót!

Oldalak

Fashion&Beauty