Fashion&Beauty

Új hazai divatmárka debütált: minden darabot imádni fogsz

A szeptember elsején elrajtoló új KINCSEM márka megalapítását a többszörösen díjnyertes legendás magyar versenyló inspirálta.

Egy új, izgalmas hazai márka debütál

A divatbemutatóval egybekötött zártkörű launch party-nak a Marriott Skybar adott otthont. A lovas tradíciók iránti tisztelet és a folyamatos fejlődésre törekvés szellemében született női brand az időtállóságra épül. A hazai tervezésű divatcipők mostantól országosan elérhetők a Playersroom üzlethálózatban és online.

kincsem márka cipők csizma

A nyitóesemény helyszíne garantálta a jó kilátást. Az optimista szemléletnek köszönhető a márka megszületése is, víziójában pedig a közös alkotás kiemelt szerepet kap.

A női csizmákból, bakancsokból és alkalmi cipőkből álló őszi bemutatkozó kollekció az első fejezete annak a történetnek, amit a jövőben a lovassport leghitelesebb képviselőivel és magyar női tervezőkkel együttműködve ír tovább a Kincsem márka csapata. Hosszú távú célként tűzték ki, hogy a hazai lovassport legnagyobb támogatójává váljanak, valamint azt, hogy magyarországi viszonylatban is megfizethető árakon garantáljanak csúcsminőséget a vásárlók számára.

márka debütálás esemény cipőmárka magyar

„A Kincsem szimbolizálja számunkra azt a versenyszellemet és bátorságot, ami elengedhetetlen a világmárkák melletti érvényesülés tekintetében is. Szeretnénk ezzel az emblematikus magyar névvel egy értékrendet képviselni és időtálló stílust teremteni. A hazai tervezés előnye egyrészt, hogy a vásárlók visszajelzéseit rugalmasabban tudjuk beépíteni a termékfejlesztésbe, másrészt pedig lehetőséget ad számunkra, hogy a leghitelesebb magyar sportolók és művészek közreműködésével együtt alakítsuk a kollekciónkat...” – mondta el Fitos-Dombai Laura, a márka kommunikációs vezetője.

Az őszi Budapest Central European Fashion Week hivatalos side event-jén olyan divatimádók vettek részt, mint Gelencsér Tímea, Eke Angéla, Hódi Pamela, Tolvai Reni, Cserpes Laura, Verrasztó Evelyn vagy Aryee Claudia Dedei.

Batik Horváth Cintia és Gelencsér Tímea A Kincsem cipők már elérhetőek a Playersroom üzleteiben és az online felületeken.

Fotók: Kincsem

Oldalak

Fashion&Beauty